.

.

SAHABAT POST-JE (IKLAN PERCUMA):

.

Monday, November 30, 2009

JANA PENDAPATAN LUMAYAN TANPA PENIPUAN

Nama: Part Time
Email: parttime8861@yahoo.com
Website: http://www.jutawanklik.com/?a_aid=gklooi
Tajuk: JANA PENDAPATAN LUMAYAN TANPA PENIPUAN
Iklan: Klik-Klik jadi jutawan
Bagaimana Jutawanklik berfungsi:- Selepas pendaftaran anda akan menerima link anda tersendiri untuk anda klik. Setiap kali klik pada link tersebut anda menerima RM0.10sen. Mudah bukan? Sesiapa sahaja boleh melakukannya. Anda juga menerima bonus RM10.00 bagi setiap penyertaan baru melalui link anda. Keuntungan anda adalah berganda sekelip mata setiap saat! Anda boleh klik sendiri, minta kawan klik, mengiklan, menghantar email dan sebagainya yang penting setiap klik anda menerima RM0.10 sen sudah menjadi milik anda dan anda boleh mula menjana pendapatan lumayan seberapa banyak yang anda mahu pada bila-bila masa bermula dari sekarang tanpa sebarang kesukaran dan keraguan. Kaedah mendapat klik secara automatik:- Kaedah menjana pendapatan automatik adalah menjadi idaman setiap orang. Duduk berehat secara santai dan wang akan bertambah secara automatik. Anda amat bertuah pada hari ini kerana kami akan bongkarkan rahsia kejayaan Jutawanklik dan bagaimana anda juga boleh mengecapinya dengan mudah. Semua orang boleh melakukannya termasuk anda! Kaedah pendapatan automatik yang kami maksudkan adalah dengan hanya mengiklan (ruangan iklan dan panduan disediakan). Setiap kali iklan link anda diklik yang anda terima akan menjana RM0.10sen secara automatik dan anda juga menerima bonus RM10.00 bagi setiap penyertaan jutawanklik melalui link anda. Amat mudah dan berbaloi dan sesiapa sahaja boleh melakukannya. Apa yang perlu dilakukan setelah mendaftar? Setelah mendaftar anda menerima link jutawanklik anda. Terus iklankan link anda ini diruangan yang kami sediakan untuk anda. Link anda ini akan diklik setiap saat oleh puluhan-ratusan-ribuan-jutaan manusia sesaat. Setiap klik anda menerima RM0.10sen tunai dan setiap keahlian baru jutawanklik melalui link anda,anda menerima bonus RM10.00 bagi setiap seorang. Ianya mudah, telus dan yang paling menyeronokkan semuanya adalah berjalan secara automatik 100% wang akan mengalir ke akaun anda tanpa henti secara automatik setiap saat amat lumayan dan sesiapa sahaja boleh melakukannya termasuk anda.
Ip Pengirim: 121.120.142.204

CENDERAHATI VIP yang UNIK DAN MURAH

Nama: MY KENDURI SHOPPE
Email: ana@speecomaju.com
Website: http://mykendurishoppe.blogspot.com
Tajuk: CENDERAHATI VIP yang UNIK DAN MURAH
Iklan: MY KENDURI SHOPPE menawarkan pelbagai jenis Cenderahati VIP bagi majlis perkahwinan dan sebagainya...

Kami menawarkan harga yang amat berpatutan.
Berminat, sila layari blog kami atau hubungi kami di 012-2309094; 03-20789094.

We need your support to Succeed...!!!
Ana Athan
Ip Pengirim: 60.53.45.186

RAHSIA PENDAPATAN LUMAYAN $$$$

Nama: Azlina Othman
Email: azlinaothman82@yahoo.com
Website: http://www.shamelinbiz2u.com/?id=azlina
Tajuk: RAHSIA PENDAPATAN LUMAYAN $$$$
Iklan: RAHSIA PENDAPATAN LUMAYAN $$$$
&
KEAJAIBAN JUS MANGGIS SHAMELIN

PENDAPATAN TANPA HAD!!!
SEHINGGA RM 2700 SEHARI @ LEBIH
LEBIH 6000 ORANG MERASAI KEHEBATAN JUS MANGGIS SHAMELIN
Ia MUNGKIN AKAN MENGUBAH KEHIDUPAN ANDA HARI INI
MARI LAH KITA HIDUP SIHAT DAN MEWAH


MAHU TAMBAH PENDAPATAN
LAYARI

http://www.shamelinbiz2u.com/?id=azlina
Ip Pengirim: 203.82.92.124

PENDAPATAN TANPA HAD!!! SEHINGGA RM 2700 SEHARI @ LEBIH

Nama: Azlina
Email: azlinaothman82@yahoo.com
Website: http://www.shamelinbiz2u.com/?id=azlina
Tajuk: PENDAPATAN TANPA HAD!!! SEHINGGA RM 2700 SEHARI @ LEBIH
Iklan: RAHSIA PENDAPATAN LUMAYAN $$$$
&
KEAJAIBAN JUS MANGGIS SHAMELIN

PENDAPATAN TANPA HAD!!!
SEHINGGA RM 2700 SEHARI @ LEBIH
LEBIH 6000 ORANG MERASAI KEHEBATAN JUS MANGGIS SHAMELIN
Ia MUNGKIN AKAN MENGUBAH KEHIDUPAN ANDA HARI INI
MARI LAH KITA HIDUP SIHAT DAN MEWAH


MAHU TAMBAH PENDAPATAN
LAYARI

http://www.shamelinbiz2u.com/?id=azlina
Ip Pengirim: 203.82.92.124

Sunday, November 29, 2009

ruang iklan free | ruang iklan percuma

Nama: adminoxxxo
Email: adminoxxxo@adboardz.com
Website: http://adboardz.com/?sponsor=adminoxxxo
Tajuk: ruang iklan free | ruang iklan percuma
Iklan: hantar iklan banyak mana pun...

(klik)-->http://adboardz.com/?sponsor=adminoxxxo
Ip Pengirim: 118.101.75.248

PORTAL MENGIKLAN SECARA PERCUMA.. CEPAT.. PANTAS DAN BERKESAN

Nama: pengiklan
Email: pengiklan@gmail.com
Website: http://hantariklan.blogspot.com
Tajuk: PORTAL MENGIKLAN SECARA PERCUMA.. CEPAT.. PANTAS DAN BERKESAN
Iklan: Kami menyediakan servis tanpa bayarang langsung.. ruang pengiklanan percuma secara paling cepat dan pantas.. cuma isikan borang dan klik "hantar iklan".. dah pun disiarkan.. tak sampai pun 1 minit.

http://hantariklan.blogspot.com

http://iklanselambe.blogspot.com

http://iklan1minit.blogspot.com

http://post-je.blogspot.com

http://free-ni.blogspot.com

Selamat Berjaya !!
Ip Pengirim: 203.82.79.110

buat duit segera bersama BIO-ASLI.COM

Nama: wan
Email: wanadillaz@gmail.com
Website: www.bioasli.com/?id=naco82
Tajuk: buat duit segera bersama BIO-ASLI.COM
Iklan: Bio-asli

JANA PENDAPATAN
CARA MUDAH & PANTAS !!!

Anda Mampu Menjana Pendapatan RM300 Hingga RM2000+++/Seminggu dengan hanya bermodalkan RM100.

*Perhatian : Ini bukanlah dongengan atau cerita karut...semuanya adalah benar dan telus.
Melangkahlah bersama kami menuju ke pulau jutawan yang tidak mustahil di capai.


Salam sejahtera...

RUGI JIKA ANDA TAK SERTAI KAMI. KENAPA ?


1- Pendaftaran PERCUMA, dibekalkan WEB REFFERAL B. Melayu dan B. Inggeris percuma untuk promosi dan kemudahan sms. Canggihnyer!!
2- BioAsli sudah menjangkaui pasaran 231 buah negara dan anda berpeluang menjadi upline kepada mat saleh. x percaye ke??
3- Tidak perlu jual produk, anda hanya perlu promosikan produk syarikat, segala urusan jual/beli & penghantaran produk diuruskan oleh pihak syarikat. Senangnyer!!
4- Tiada mesyuarat, kursus, seminar atau perjumpaan upline/downline yang membuang masa anda. Bagusnyer!!
5- Susunan dowline sehingga 20 level berkomputer secara percuma. Boombastik!!!!
6- Belian bulanan melebihi RM 25.00 sudah layak mendapat komisyen. Mudahnyer!!
7- Kiraan bonus hingga 20 level dan tiada had penajaan. Untungnyer!!
8- Produk yang ditawarkan sungguh berkualiti dan terbukti . Diiktiraf seluruh dunia
* Adakah anda masih ragu-ragu??takpe,baca seterusnya...
Perhatian : Ini bukan skim pelaburan wang internet @ cepat kaya

KOMISYEN DITAWARKAN


1- Komisyen World Pool (belian awal) tanpa downline pun anda mampu mendapat komisyen RMxxxx.00++-Kiraan bermula 15 haribulan masa 12:00:01pm setiap bulan. Anda mampu lakukannya..
2- Komisyen penajaan disusun auto secara spill over 5 sehingga 20 level-Affiliate program. Sekiranya anda menaja 5 orang level pertama dan setiap downline juga menaja 5, jangan asyik tak percaya pendapatan anda boleh mencecah RM3000.00++ jika mencecah 20 level boleh dapat RMxxx,xxx,xxx,+++.
3- Komisyen Plan A dan Plan B, Komisyen Direct sponsor, komisyen belian tajaan dan banyak lagi... Waaa...rasa macam tak percaya pula!!!
4- Komisyen Plan C, pihak syarikat memperuntukkan 70% dari jualan sebagai komisyen. Komisyen permulaan RM25, komisyen penajaan 10 level RM5(1L hingga 5L) RM5 (6L hingga 10L) RM10 dan komisyen Money Pool RM10 x keseluruhan bilangan jualan dan dibahagi dengan mereka yang layak setiap minggu. (7hb, 14hb, 21hb dan 31hb)

JIKA ANDA SEORANG YANG BIJAK PANDAI,

SEMESTINYA ANDA TERUJA DENGAN SISTEM

PLAN PEMASARAN KAMI!!!

BERTINDAKLAH SEKARANG!!!

JANGAN SAMPAI GIGIT JARI LIHAT KEJAYAAN ORANG.....

SERTAILAH LEGASI KEJAYAAN KAMI DI BIOASLI.....

TIDAK RUGI JIKA ANDA MENCUBA...




Pelbagai hadiah ditawarkan dari masa ke semasa, ada set khas pula tu..boleh jimat...Masih tak percaya??..sila lihat website kami untuk mengetahui perkembangan terkini...Sihat, untung dan dapat duit poket...mudahkan??


Produk yang syarikat tawarkan:-


TERHANGAT!!!! produk baru bernama "BRUTAL" telah menjengah pasaran.
1- Minyak Power 31 (VCO31)-Suami
2- Minyak Kelapa Dara Pure (VCOP)
3- Minyak Kelapa Dara + Habbatus Sauda(VCOHS)
4- Minyak Kelapa Dara Bermadu (VCOH)
5- Jus Herba Mas Madu (JHMM)
6- Kapsul Minyak Kelapa Dara + Habbatus Sauda (CVCO)
7- Kapsul Minyak Kelapa Dara Asli (CVCOP)
8- Website peribadi @ perniagaan @ persatuan
8- Teh Herba Mas Cotek + Misai Kucing + Stevia manisan herba (THMMS)
9- Kopi Kelapa Dara (KKD)
10- Losyen Minyak Kelapa Dara
11- Sabun Minyak Kelapa Dara
12- Tonik Minyak Kelapa Dara (HUGO)
13- Tonik Minyak Kelapa Dara (POLO)
14- Minyak Kelapa Dara Asli (VCOA)
15- Lotion Power 3 Lines (L3L)-Suami
16- Lotion Kamar Sutera (LKS)-Isteri


Untuk mendaftar sebagai ahli Percuma sila klik alamat website berikut :

www.bioasli.com/?id=naco82

.............................................................................................................................


AWAS! Ketahui langkah untuk menjadi JUTAWAN dengan menyertai kursus TEKAD MENJADI JUTAWAN anjuran syarikat........

supaya anda tidak tersesat,tidak langgar tembok,berpusing-pusing dalam mencari jalan ke pulau jutawan....

pelajari juga rahsia dan master key percuma yang akan di perolehi setelah mengikuti kursus ini.....


INGAT… Jangan lepaskan peluang keemasan ini!

Selamat Maju Jaya, Ikhlas dari.

Admin

Desaku Maju Marketing
(SA0012702-A)
NO 1 Bangunan IKS, Tmn Seri Nakhoda
45200 Sabak Bernam Selangor Malaysia
Ip Pengirim: 203.82.66.199

Saturday, November 28, 2009

Produk dan Peluang HEBAT yang di cari-cari oleh SEMUA orang!

Nama: KHALID
Email: lid_9483@yahoo.com
Website: http://www.ShamelinProfit.com/myshamelin
Tajuk: Produk dan Peluang HEBAT yang di cari-cari oleh SEMUA orang!
Iklan: Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

PELUANG MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DENGAN MYBIOSITE

Nama: perfectlife
Email: perfectlife2u@ymail.com
Website: http://www.mybiosite.com/?id=perfectlife
Tajuk: PELUANG MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DENGAN MYBIOSITE
Iklan: Rebutlah peluang menjana pendapatan lumayan melalui Mybiosite.. Program networking terkini dengan pembayaran komisyen terpantas iaitu 1 jam selepas penerimaan ahli baru. Menawarkan ebook2 berkualiti berkaitan dengan perniagaan internet, internet, komputer dan selok-belok dunia cyber.. Rebutlah peluang ini.. klik di sini skrg.. http://www.mybiosite.com/?id=perfectlife

Thursday, November 26, 2009

Produk kebahagiaan suami isteri

Nama: Nasrul
Email: prepaid4u.agent@yahoo.com
Website Jika Ada: http://www.miraclesoakspray.blogspot.com/
Tajuk: Produk kebahagiaan suami isteri
Isi Iklan: Layari: http://www.miraclesoakspray.blogspot.com/

MIRACLE RING - Disyorkan oleh Dr.Ismail Tamby

" SUAMI YANG TAHAN LAMA MAMPU MEMBERI KEPUASAN MAKSIMUM KEPADA ISTERI!"

"KEKALKAN EREKSI DAN ELAKKAN EJAKULASI PRAMATANG DENGAN PRODUK YANG TERBUKTI BERKESAN SECARA SAINTIFIK "

KENAPA MIRACLE RING?

-menambah daya tahan lelaki dari terpancut awal

-menambah daya tegang

-zakar lelaki akan mengembang dan seterusnya berurat-urat

-tambahan energy

-walaupun dah pancut zakar masih tetap tegang

-kenikmatan luarbiasa bagi sang isteri

-boleh berdayung berkali-kali

"SUAMI PERKASA…ISTERI BAHAGIA…"

Jika anda mempunyai masalah ejakulasi pra-matang dan sukar memuaskan isteri, ini merupakan solusi termudah, tercepat dan paling selamat untuk anda

"Ketahui Rahsia Penggunaan Cincin Bio-Ring™ Dalam Hubungan Seksual Dan Bagaimana Ia Dapat Membantu Anda Bertahan Dengan Lebih Lama !"

Apa Itu Cinc in Bio-Ring™?

Adakah Ia Dapat Membantu Anda?

Cincin Bio-Ring merupakan produk penemuan genius yang diperbuat daripada getah asli Malaysia berkualiti tinggi dan telah dipatenkan.

Dengan penggunaan Cincin Bio-Ring ia dapat membantu anda mendapatkan hubungan seksual yang benar-benar memuaskan pasangan anda.

Melalui kajian saintifik yang dilakukan, Cincin Bio-Ring dilihat mampu membantu lelaki untuk mengawal ejakulasi sekaligus membantu memuaskan isteri dengan lebih kerap.

Cara penggunaan cincin Bio-Ring sangat mudah . Cuma sarungkan Cincin Bio-Ring ketika zakar mengalami ketegangan maksimum kemudian anda boleh terus menikmati pelayaran yang indah bersama isteri anda.

Gunakan Cincin Bio-Ring mengikut arahan yang diberikan, kini anda mempunyai kawalan penuh pada zakar anda dan mampu mengawal ejakulasi dengan mudah.

Penemuan Hebat – Keistimewaan Cincin Bio-Ring™

Cincin Bio-Ring dapat melewatkan dan memberi kawalan penuh ejakulasi

Cincin Bio-Ring dapat mengatasi masalah ejakulasi pra-matang

Cincin Bio-Ring membantu mengekalkan ketegangan yang maksimum

Cincin Bio-Ring membantu zakar ke kal padat, keras dan mantap

Cincin Bio-Ring dapat membantu isteri klimaks dengan cepat

Cincin Bio-Ring dapat meransang clitoris wanita melalui sentuhan

Cincin Bio-Ring 100% selamat dan di syorkan oleh pakar

Dengan Cincin Bio-Ring anda tidak perlu menelan pil dan mengurut

Cincin Bio-Ring tidak menyakitkan dan tiada kesan sampingan

Bagaimana Ia Berfungsi?

Teori Cincin Bio-Ring cukup mudah. Alih perhatian anda daripada kegelian yang dirasai pada zakar di saat ia bergeser pada dinding faraj, maka secara tidak tidak sedar anda dapat bertahan dengan lebih lama .

Dengan pemakaian Cincin Bio-Ring anda dapat melatih zakar anda supaya dapat mengawal ejakulasi dengan mudah dan cepat.

Fungsi Cincin Bio-Ring tidak berhenti disini sahaja. Dengan bentuk yang unik, ia sengaja direka agar dapat memberi kenikmatan pada isteri.

Dengan menggunakan Cincin Bio-Ring bukan sahaja anda dapat bertahan lama malah dapat mempercepatkan klimaks isteri anda. Bukankah ianya menarik?

CARA-CARA PENGGUNAAN CINCIN BIO-RING

Boleh di pakai bersama kondom atau terus pada zakar.

# Pakai semasa zakar di dalam keadaan tegang.
# Sarungkan sehingga ke pangkal zakar.
# Pastikan bahagian tebal di atas dan bahagian nipis di bahagian bawah zakar.

" Bagi yang ingin melewatkan ejakulasi, anda boleh menggunakan cincin penambah ereksi. Anda boleh sarungkan cincin berkenaan ketika ereksi dan dengan cengkaman yang anda dapati daripada cincin itu anda boleh menggunakannya sebagai penghalang pancutan air mani terlalu cepat ". – Dr Ismail Tambi, Pakar Sakit Tuan.

(Cincin Bio-Ring)

DIREKA DAN DISYORKAN OLEH DR ISMAIL THAMBI SENDIRI

SETELAH DIBUAT KAJIAN SELAMA 3 TAHUN

DISARUNGKAN DI PANGKAL ZAKAR APABILA TEGANG

UNTUK MELAMBATKAN EJAKULASI DAN MENGEKALKAN EREKSI

Terdapat sebilangan besar lelaki yang cepat tewas ketika bersama pasangan dan ini membosankan kedua-dua pihak apabila mereka tidak dapat kecapi nikmat hubungan keintiman seksual.

Berbagai cara akan diperlakukan suami dan kebanyakkan kalinya tidak berjaya. Selain dari meningkatkan kepadatan ereksi dengan mengemut (mencengkam otot lantai pelvis atau otot lubang najis dan lubang kencing) dan bergerak secara terkawal sambil menahan rangsangan yang sedang dinikmati. Ada kalanya berjaya dan ada kalanya gagal. Kini dengan alat penambat ereksi yang direka oleh Dr.Ismail Tambi dan David Teo dapat menambat ereksi dan membikinkan ereksi padat selain meningkatkan daya untuk melewatkan ejakulasi.

Alat ini diperbuat dari getah asli Malaysia dan telah di Paten untuk tujuan pemantapan ereksi dan melewatkan ejakulasi. Kajian yang telah dilakukan 3 tahun dahulu dengan prototype lama menunjukkan yang lelaki yang cepat tewas dapat melewatkan ejakulasi ketahap yang selesa untuk kedua-dua pasangan. Alat ini tidak memberi apa-apa kesan negatif.

Harga: WM RM70 / EM RM80

Layari: http://www.miraclesoakspray.blogspot.com/

Call 013-2385093 (Nasrul)

Buat duit di internet hanya dengan satu KLIK!

Nama: Asrul
Email: prepaid4u.agent@yahoo.com
Website Jika Ada: http://www.dapatwang.com/?id=sungaiwang
Tajuk: Buat duit di internet hanya dengan satu KLIK!
Isi Iklan: http://www.dapatwang.com/?id=sungaiwang

Dapatkan RM0.30 Hanya satu KLIK di URL:

http://www.dapatwang.com/?id=sungaiwang

Tahniah! Anda telah menjumpai program menjana Wang melalui internet TERHEBAT pada masa ini. Bukankah program sebegini yang anda cari selama ini?

Tambah Pendapatan Hanya Bekerja Dari Rumah!!!

Dapat Wang hanya dengan KLIK!

http://www.dapatwang.com/?id=sungaiwang

Modal PERCUMA sebanyak RM5.00, Mendapat komisyen RM10.00 apabila downline upgrade ke agen VIP, Dapat PERCUMA web duplikasi untuk tujuan promosi,

Nama: MASTER AGEN
Email: MASTER.AGEN@gmail.com
Website Jika Ada: http://www.ezy2ureload.com/?ref=169
Tajuk: Modal PERCUMA sebanyak RM5.00, Mendapat komisyen RM10.00 apabila downline upgrade ke agen VIP, Dapat PERCUMA web duplikasi untuk tujuan promosi,
Isi Iklan: JIKA ANDA BERMINAT DAN SERIUS!!!, SILA TERUSKAN MEMBACA APA YANG INGIN SAYA KONGSIKAN DI SINI..

Assalammualaikum w.b.t dan Salam sejahtera,

Apa itu sistem topup Autoreload?

Topup autoreload ialah satu sistem yang diprogramkan oleh sebuah syarikat melalui server 24jam yang berfungsi untuk menambah kredit telefon secara auto bukan secara manual (iaitu sistem kad prepaid yang perlu diguris untuk dapatkan no pin reload dan kemudian mengikut arahan-arahan tertentu sebelum kredit telefon berjaya ditambah).

Sistem autoreload ini boleh berada dalam telefon bimbit anda dan ia boleh berfungsi menambah nilai pelbagai telco seperti celcom,Maxis,Digi, Umobile,XOX dan sebagainya.Anda hanya perlu menaip SMS khas dan menghantarnya ke nombor server yang telah ditentukan.Ia ibarat kedai bergerak anda yang boleh dibawa ke mana-mana anda suka.

So, apa yang boleh buat untuk anda?

Saya tawarkan kepada anda dengan dua pakej biz yang berbeza.Setiap pakej mempunyai kelebihannya tersendiri.Untuk pakej 1, anda ditawarkan menjadi agen VIP yang membolehkan anda mendapat keuntungan sehingga 9 % beserta dengan keistimewaan yang lain.

Untuk pakej 2, anda ditawarkan untuk menjadi Master agen yang mempunyai keistimewaan yang luar biasa(pssst:Pakej inilah yang membuatkan akaun bank saya penuh dengan RM-RM).Antara keistimewaan menjadi Master Agen ialah anda dapat mendaftar agen baru dan duit pendaftaran itu anda simpan 100% ke dalam poket anda!!!!

Pakej biz yang kami sediakan untuk anda ada 2 kategori.

1-PAKEJ AGEN VIP

iaitu pakej yang membolehkan anda menjual dan menaja ahli baru.

Antara Kelebihan Agen VIP&amp

1-Yuran pendaftaran hanya RM40 seumur hidup.

2-Modal PERCUMA sebanyak RM5.00

3-Dapat PERCUMA web duplikasi untuk tujuan promosi.

5-Support Customer 14 jam sehari bermula 8.00 am - 10.00 pm

4-Lebih 20 buah e-Book untuk didownload

5-Lebih 100 Ribu alamat email untuk tujuan promosi

6-Mendapat komisyen RM10.00 apabila downline upgrade ke agen VIP.

7-Boleh transfer kredit eload kepada downline.

8-Dan lain-lain.

2-PAKEJ MASTER AGEN*

Antara kelebihan Master Agen(MA)

1-Yuran pendaftaran hanya RM350 seumur hidup

2-Modal PERCUMA sebanyak RM50

3-Automatik menjadi agen VIP secara PERCUMA.

5-Dapat menaja agen baru secara PERCUMA tanpa had.

6-Anda uruskan sendiri pendaftaran agen baru.

7-Anda tentukan sendiri Yuran Pendaftaran agen baru

8-Yuran pendaftaran menjadi hak anda 100%.

9-Mendapat PERCUMA sebuah website bernilai lebih RM250(setahun) dengan nama domain yang anda tentukan sendiri. Cth: www.namabisnesanda.com

10-PERCUMA domain dan hosting selama setahun

11-Support Customer 14 jam sehari bermula 8.00 am - 10.00 pm

12-Lebih 20 buah e-Book untuk didownload

13-Lebih 100 Ribu alamat email untuk tujuan promosi

14-Boleh transfer kredit eload kepada agen-agen.

15-Dan lain-lain.

Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut-->http://www.ezy2ureload.com/?ref=169&nbsp

http://www.ezy2ureload.com/index.php?ref=169

RM5.00 Modal Percuma, RM10.00 komisyen apabila downline upgrade ke agen VIP, PERCUMA web duplikasi akan diberi untuk tujuan promosi,

Nama: MASTER AGEN
Email: MASTER.AGEN@gmail.com
Website Jika Ada: http://www.ezy2ureload.com/?ref=169
Tajuk: RM5.00 Modal Percuma, RM10.00 komisyen apabila downline upgrade ke agen VIP, PERCUMA web duplikasi akan diberi untuk tujuan promosi,
Isi Iklan: JIKA ANDA BERMINAT DAN SERIUS!!!, SILA TERUSKAN MEMBACA APA YANG INGIN SAYA KONGSIKAN DI SINI..

Assalammualaikum w.b.t dan Salam sejahtera,

Apa itu sistem topup Autoreload?

Topup autoreload ialah satu sistem yang diprogramkan oleh sebuah syarikat melalui server 24jam yang berfungsi untuk menambah kredit telefon secara auto bukan secara manual (iaitu sistem kad prepaid yang perlu diguris untuk dapatkan no pin reload dan kemudian mengikut arahan-arahan tertentu sebelum kredit telefon berjaya ditambah).

Sistem autoreload ini boleh berada dalam telefon bimbit anda dan ia boleh berfungsi menambah nilai pelbagai telco seperti celcom,Maxis,Digi, Umobile,XOX dan sebagainya.Anda hanya perlu menaip SMS khas dan menghantarnya ke nombor server yang telah ditentukan.Ia ibarat kedai bergerak anda yang boleh dibawa ke mana-mana anda suka.

So, apa yang boleh buat untuk anda?

Saya tawarkan kepada anda dengan dua pakej biz yang berbeza.Setiap pakej mempunyai kelebihannya tersendiri.Untuk pakej 1, anda ditawarkan menjadi agen VIP yang membolehkan anda mendapat keuntungan sehingga 9 % beserta dengan keistimewaan yang lain.

Untuk pakej 2, anda ditawarkan untuk menjadi Master agen yang mempunyai keistimewaan yang luar biasa(pssst:Pakej inilah yang membuatkan akaun bank saya penuh dengan RM-RM).Antara keistimewaan menjadi Master Agen ialah anda dapat mendaftar agen baru dan duit pendaftaran itu anda simpan 100% ke dalam poket anda!!!!

Pakej biz yang kami sediakan untuk anda ada 2 kategori.

1-PAKEJ AGEN VIP

-iaitu pakej yang membolehkan anda menjual dan menaja ahli baru.

Antara Kelebihan Agen VIP

1-Yuran pendaftaran hanya RM40 seumur hidup.

2-Modal PERCUMA sebanyak RM5.00

3-Dapat PERCUMA web duplikasi untuk tujuan promosi.

5-Support Customer 14 jam sehari bermula 8.00 am - 10.00 pm

4-Lebih 20 buah e-Book untuk didownload

5-Lebih 100 Ribu alamat email untuk tujuan promosi

6-Mendapat komisyen RM10.00 apabila downline upgrade ke agen VIP.

7-Boleh transfer kredit eload kepada downline.

8-Dan lain-lain.

2-PAKEJ MASTER AGEN*

Antara kelebihan Master Agen(MA)

1-Yuran pendaftaran hanya RM350 seumur hidup

2-Modal PERCUMA sebanyak RM50

3-Automatik menjadi agen VIP secara PERCUMA.

5-Dapat menaja agen baru secara PERCUMA tanpa had.

6-Anda uruskan sendiri pendaftaran agen baru.

7-Anda tentukan sendiri Yuran Pendaftaran agen baru

8-Yuran pendaftaran menjadi hak anda 100%.

9-Mendapat PERCUMA sebuah website bernilai lebih RM250(setahun) dengan nama domain yang anda tentukan sendiri. Cth: www.namabisnesanda.com

10-PERCUMA domain dan hosting selama setahun

11-Support Customer 14 jam sehari bermula 8.00 am - 10.00 pm

12-Lebih 20 buah e-Book untuk didownload

13-Lebih 100 Ribu alamat email untuk tujuan promosi

14-Boleh transfer kredit eload kepada agen-agen.

15-Dan lain-lain.

Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut--http://www.ezy2ureload.com/?ref=169&nbsp

http://www.ezy2ureload.com/index.php?ref=169

EBOOK SENI BELADIRI

Nama: senibeladiri
Email: senibeladiri@gmail.com
Website Jika Ada: http://19seniwira.blogspot.com
Tajuk: EBOOK SENI BELADIRI
Isi Iklan: Dptkan ebook seni beladiri lengkap di sini.. http://19seniwira.blogspot.com

Produk dan Peluang HEBAT yang di cari-cari oleh SEMUA orang!

Nama: KHALID
Email: lid_9483@yahoo.com
Website Jika Ada: www.ShamelinProfit.com/myshamelin
Tajuk: Produk dan Peluang HEBAT yang di cari-cari oleh SEMUA orang!
Isi Iklan: Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.&nbsp;<br />&nbsp;<br />&nbsp;<br />http://www.ShamelinProfit.com/myshamelin

Wednesday, November 25, 2009

JANA PENDAPATAN LUMAYAN

Nama: perfectlife
Email: perfectlife2u@gmail.com
Website Jika Ada: http://www.mybiosite.com/?id=perfectlife
Tajuk: JANA PENDAPATAN LUMAYAN
Isi Iklan: MYBIOSITE - Peluang terbaru menambah pendapatan melalui sistem networking/ affiliate. Bermodalkan cuma rm10, namun mampu menjana ribuaan ringgit dlm masa yg singkat jika betul dgn caranya. Pembayaran komisyen terpantas iaitu 1 jam selepas kemasukan ahli baru.

KOLEKSI SENI WIRAWAN - 19 ebook luar biasa !!

Nama: seniwira
Email: seniwira@gmail.com
Website Jika Ada: http://19seniwira.blogspot.com
Tajuk: KOLEKSI SENI WIRAWAN - 19 ebook luar biasa !!
Isi Iklan: Koleksi Seni Wirawan merupakan sebuah koleksi yg memuatkan 19 ebook yg sukar ditemui dan jarang didengar. Klik sini utk keterangan lanjut.. http://19seniwira.blogspot.com

JOM TAMBAH PENDAPATAN DGN MYBIOSITE

Nama: perfectlife
Email: perfectlife2u@ymail.com
Website Jika Ada: http://www.mybiosite.com/?id=perfectlife
Tajuk: JOM TAMBAH PENDAPATAN DGN MYBIOSITE
Isi Iklan: MYBIOSITE - Peluang terbaru menambah pendapatan melalui sistem networking/ affiliate. Bermodalkan cuma rm10, namun mampu menjana ribuaan ringgit dlm masa yg singkat jika betul dgn caranya. Pembayaran komisyen terpantas iaitu 1 jam selepas kemasukan ahli baru.

Bisnes Tanpa MODAL...Camne tu...jom tengok

Nama: eastmail
Email: eastmail@yahoo.com
Website Jika Ada: http://www.rahsiamodal.com/index.php?ref=eastmail
Tajuk: Bisnes Tanpa MODAL...Camne tu...jom tengok
Isi Iklan: Semua PERCUMA... Join PERCUMA... Ilmu PERCUMA... Bisnes PERCUMA...? Tak payah bayar, kalau tahu caranya....Jom belajar

Sunday, November 22, 2009

Produk dan Peluang HEBAT yang di cari-cari oleh SEMUA orang!

Nama: KHALID
Email: lid_9483@yahoo.com
Tajuk Iklan: Produk dan Peluang HEBAT yang di cari-cari oleh SEMUA orang!
URL Address: http://www.ShamelinProfit.com/myshamelin
Isi Iklan: Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.
--
Visitor Ip: 60.51.87.99

Saturday, November 21, 2009

Mybiosite - Peluang Menambah Pendapatan Tergempak !!

Nama: perfectlife
Email: perfectlife2u@ymail.com
Tajuk Iklan: Mybiosite - Peluang Menambah Pendapatan Tergempak !!
URL Address: http://www.mybiosite.com/?id=perfectlife
Isi Iklan: Mybiosite - peluang mnambah pdptn terkini dan tergempak. Bermodalkan cuma rm 10 tapi mampu mjana ribuan rm. Klik di sini utk kterangan lanjut http://www.mybiosite.com/?id=perfectlife
--
Visitor Ip: 203.82.79.109

Friday, November 20, 2009

PELUANG TAMBAH PENDAPATAN

Nama: perfectlife
Email: perfectlife2u@ymail.com
Tajuk Iklan: PELUANG TAMBAH PENDAPATAN
URL Address: http://www.mybiosite.com./?id=perfectlife
Isi Iklan: Peluang menambah pendapatan dgn modal cuma rm10 sahaja. Pembayaran komisyen tpantas iaitu 1 jam slepas pyertaan ahli baru.
--
Visitor Ip: 203.82.79.110

KURSUS PENGURUSAN JENAZAH

Nama: SRI BAYU ENTERPRISE
Email: yani5004@yahoo.com
Tajuk Iklan: KURSUS PENGURUSAN JENAZAH
URL Address: www.yaneyms.blogspot.com
Isi Iklan: PERKHIDMATAN KURSUS PENGURUSAN JENAZAH PADA SEMUA PERINGKAT. HUBUNGI BLOG DIATAS @ TEL: 013-5812281
--
Visitor Ip: 115.135.68.207

PENJUALAN RUMAH TERES

Nama: ahmad hatta sdn bhd
Email: ahmadhattaci@yahoo.com
Tajuk Iklan: PENJUALAN RUMAH TERES
URL Address: www.hattamss.blogspot.com
Isi Iklan: Rumah teres kos sederhana, rendah dan mewah bertempat di Desa Pengkalan Bandaraya Ipoh Perak. boleh berunding dengn talian: 0194564627/053223849(p) Rumah sudah siap dibina dan ada CF.
--
Visitor Ip: 115.135.68.207

Pendekar Ilmu Batin

Nama: pendekar
Email: pendekar@gmail.com
Tajuk Iklan: Pendekar Ilmu Batin
URL Address: http://www.seniwira.com/ilmubatinpahlawan.html
Isi Iklan: 19 ebook yg patut dimiliki oleh para pengamal seni beladiri (silat). Meliputi pelbagai tajuk yg sukar ditemui dan jarang didengar.
--
Visitor Ip: 203.82.79.110

Thursday, November 19, 2009

Web Ini Memang Ikhlas Bayar Kat Saya!

Nama: rizal72
Email: rizalll@yahoo.com
Tajuk Iklan: Web Ini Memang Ikhlas Bayar Kat Saya!
URL Address: http://www.sabungx.com/gajikedua.htm
Isi Iklan: Web Ini Memang Ikhlas Bayar Kat Saya!

Aku dapat duit tiap tiap empat jam sekali, pelik tetapi ini lah kenyataan.
Anda kena scam lagi ker? kenapa tak join yang ini? setakat ni,
program ini memang bayar kat saya, terima kasih admin laman web tu ! I Love You.

nak tahu? KLIK LINK dibawah

http://www.sabungx.com/gajikedua.htm
--
Visitor Ip: 124.13.18.120

Pusat Jualan eBook Malaysia

Nama: Syamsul
Email: syams72@yahoo.com
Tajuk Iklan: Pusat Jualan eBook Malaysia
URL Address: http://ebook-1malaysia.blogspot.com
Isi Iklan: Pusat Jualan eBook-eBook Yang Ditulis Oleh Penulis-penulis eBook Malaysia. Dapatkan Juga eBook-eBook Yang Diberikan Secara Percuma Khusus Untuk Anda.
--
Visitor Ip: 60.52.27.148

Permohonan Lesen Kewangan

Nama: eastmail
Email: eastmail@yahoo.com
Tajuk Iklan: Permohonan Lesen Kewangan
URL Address: http://laman-usahawan.blogspot.com/
Isi Iklan: MURAH & MUDAH......
Salam Usahawan! Ingin memohon lesen Kem Kewangan? Biar saya bantu anda, anda sediakan dokumen sokongan, yang lain kita uruskan. Harga berpatutan! Mohonlah sekarang!
--
Visitor Ip: 115.133.207.20

Wednesday, November 18, 2009

INGINKAN BODY YG MANCHO HABIS KETUL2 CAM HULK? KLIK SINI..

Nama: binabadan
Email: binabadan@gmail.com
Tajuk Iklan: INGINKAN BODY YG MANCHO HABIS KETUL2 CAM HULK? KLIK SINI..
URL Address: http://www.seniwira.com/binabadan.html
Isi Iklan: Ingin memiliki tubuh bdn yg cantek, mancho dan sasa mcm Sajali Samad - Mr Universe? Klik sini.. http://www.seniwira.com/binabadan.html MANCHO BEEEBB :)
--
Visitor Ip: 203.82.79.109

STRATEGI BEBAS HUTANG DALAM 1 BULAN 2009/2010

Nama: Yusri
Email: xynnet@gmail.com
Tajuk Iklan: STRATEGI BEBAS HUTANG DALAM 1 BULAN 2009/2010
URL Address: http://www.smartlinks.info/?bulksms
Isi Iklan: Adakah hidup anda dikelilingi hutang? Dah puas berusaha namun tidak berjaya? Memperkenalkan sistem perniagaan BulkSMS. Telah lebih setahun berlangsung di Malaysia dengan jayanya dan membantu ramai orang mencapai impian. Modal sekali sahaja. Balik modal dengan hanya 2 kali jualan. Komisen 100% untuk jualan seterusnya sehingga infiniti. Julung kali dengan peluang komisen terhebat di Malaysia. Perniagaan yang mampu menjana duit segera untuk anda. Jana 4 angka seminggu bukan cakap kosong tapi terbukti. Bebas hutang dan capai impian anda dalam waktu terdekat. Tidak memerlukan pengalaman. 100% bekerja di rumah anda. Jangan lepaskan peluang. Perniagaan terhebat masa kini. Klik http://www.smartlinks.info/?bulksms
--
Visitor Ip: 203.82.92.151

Tuesday, November 17, 2009

Web Ini Memang Ikhlas Bayar!

Nama: RZ Enterprise
Email: rizalll@yahoo.com
Tajuk Iklan: Web Ini Memang Ikhlas Bayar!
URL Address: http://www.sabungx.com/gajikedua.htm
Isi Iklan: Web Ini Memang Ikhlas Bayar Kat Saya!

Aku dapat duit tiap tiap empat jam sekali, pelik tetapi ini lah kenyataan.
Anda kena scam lagi ker? kenapa tak join yang ini? setakat ni,
program ini memang bayar kat saya, terima kasih admin laman web tu ! I Love You.

nak tahu? KLIK LINK dibawah

http://www.sabungx.com/gajikedua.htm

Terima kasih kpd admin blog ini kerna beri peluang mengiklan.
--
Visitor Ip: 124.13.18.120

AFFLIATE Program yg sgttt berbaloii

Nama: nita
Email: nitazakaria@gmail.com
Tajuk Iklan: AFFLIATE Program yg sgttt berbaloii
URL Address: http://www.dapatwang.com/?id=nitazakaria
Isi Iklan: i\'ve got my money back in 7 days.one lifetime investment and u would gain money everyday.try it out.oppurtunity u shouldn\'t be missed out.

if u need to ask anything,dont hesitate to email me...thanx all..

n thanx to the blogowner too :P
--
Visitor Ip: 60.51.237.130

#3 Batch Crocs Pre-order open NOW!!

Nama: D\'Amour Collections
Email: crocsbutik@gmail.com
Tajuk Iklan: #3 Batch Crocs Pre-order open NOW!!
URL Address: http://crocsbutik.blogspot.com/
Isi Iklan: #3 Batch crocs pre-order is opened NOW!!...now with new models like hello kitty.tikali.scutes.blitzen.gretel and more...see it first! :P
--
Visitor Ip: 60.51.237.122

Perkhidmatan Perkahwinan Sekitar Kelantan

Nama: D\' Ina Pengantin
Email: mie_3943@yahoo.com
Tajuk Iklan: Perkhidmatan Perkahwinan Sekitar Kelantan
URL Address: http://d-ina-pengantin.blogspot.com/
Isi Iklan: Kami dari D\' Ina Pengantin Menyediakan Perkhidmatan Perkahwinan Untuk Anda Di Sekitar Kelantan Dengan Servis Yang Terbaik Mengikut Bajet Harga Yang Termampu Untuk Anda... Untuk Maklumat Lanjut Sila Hubungi Kami 017-9043669 (Naa) ATAU Layari Blog Kami http://d-ina-pengantin.blogspot.com/
\"ANAK JATI KELATE\"
--
Visitor Ip: 60.51.74.127

Monday, November 16, 2009

Iklan Percuma Online

Nama: Iklan Percuma Online
Email: admin@iklan-percuma-online.co.cc
Tajuk Iklan: Iklan Percuma Online
URL Address: http://www.iklan-percuma-online.co.cc/
Isi Iklan: Portal pengiklanan online masa kini...

hantar iklan percuma tanpa perlu mendaftar!!!
--
Visitor Ip: 124.13.103.236

SAYA KLIK SAYA KAYA !! ANDA ?

Nama: zarazara
Email: wonderful.green@yahoo.com
Tajuk Iklan: SAYA KLIK SAYA KAYA !! ANDA ?
URL Address: http://jutawanklik.com/?a_aid=bisnesduit
Isi Iklan: CEMBURU MELIHAT KEJAYAAN ORANG LAIN? MARI SERTAI KAMI! KAMI AKAN MEMBANTU ANDA MENJANA DUIT DENGAN MUDAH! =)
--
Visitor Ip: 115.132.246.216

milysa merubah hidup saya dan anda menjadi jutawan

Nama: NIK MOHD ZAMAN
Email: nikpbara_222@yahoo.com
Tajuk Iklan: milysa merubah hidup saya dan anda menjadi jutawan
URL Address: www.GraduanMilysa.com/klate222
Isi Iklan: untuk orang-orang kelantan sila hubungi saya seperti no. telefon yang ada dalam laman web saya untuk saya terangkan tentang bisnes ini,saya dah berjaya dan ingin mengajak rakyat kelantan berjaya bersama-sama saya.
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera;

Produk dan Peluang HEBAT yang di cari-cari oleh SEMUA orang!


Untuk maklumat lanjut;

http://www.GraduanMilysa.com/klate222
http://www.GraduanMilysa.com/klate222
http://www.GraduanMilysa.com/klate222

Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk HEBAT ini, juga produk-produk lain sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.


Terima kasih
---
NIK MOHD ZAMAN BIN NIK MOHAMED YAACOB
Layari http://www.GraduanMilysa.com/klate222
--
Visitor Ip: 124.13.11.180

milysa merubah hidup saya dan anda menjadi jutawan

Nama: NIK MOHD ZAMAN
Email: nikpbara_222@yahoo.com
Tajuk Iklan: milysa merubah hidup saya dan anda menjadi jutawan
URL Address: www.GraduanMilysa.com/klate222
Isi Iklan: Assalamualaikum dan Salam Sejahtera;

Produk dan Peluang HEBAT yang di cari-cari oleh SEMUA orang!


Untuk maklumat lanjut;

http://www.GraduanMilysa.com/klate222
http://www.GraduanMilysa.com/klate222
http://www.GraduanMilysa.com/klate222

Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk HEBAT ini, juga produk-produk lain sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.


Terima kasih
---
NIK MOHD ZAMAN BIN NIK MOHAMED YAACOB
Layari http://www.GraduanMilysa.com/klate222
--
Visitor Ip: 124.13.11.180

Bisnes Online Dari Rumah

Nama: Norzihan Bt Hakim
Email: ladyaiman@gmail.com
Tajuk Iklan: Bisnes Online Dari Rumah
URL Address: www.jomvemma.com/ladyaiman
Isi Iklan: Rm2k-95k sebulan
Bonus dibayar setiap minggu
Ramai telah berjaya
Pendaftaran percuma
--
Visitor Ip: 118.101.190.1

Tudung Termurah

Nama: mas
Email: zamnira_col@hotmail.com
Tajuk Iklan: Tudung Termurah
URL Address: http://www.zamniracollection.com/
Isi Iklan: saya menjual Tudung Bawal Kelantan, Bawal Korea, Tudung Instant, Aksesori Wanita, Kain pasang, Baju siap, Baju Terpakai, Hand bag, kasut, Produk Kesihatan dan Macam-Macam Lagilah dengan harga yang sannngattttttt MURAH. Kalau tak puas hati tengok kat web nak datang kedai pun boleh. Sedia menjual secara borong (1 kodi 20 helai boleh campur2 yang ada dalam web ini sahaja. Untuk special order 1kodi 1 design warna campur.) dan runcit. Beli 1 dapat 1 ,beli banyak-banyak dapat murah ada gift lagi...... Kalau tak minat niaga ajak kawan-kawan beli sekali harga boleh bg murah sikit .. (Cuma Item Yang Offer, best buy & Clearance Stock jer tak dapat nak bagi murah sebab dah murah sangat..).
--
Visitor Ip: 121.121.84.157

Ruang Tambahan Iklan Percuma

Nama: Roslan
Email: roslanmat@gmail.com
Tajuk Iklan: Ruang Tambahan Iklan Percuma
URL Address: http://iklanpercuma-iklanfree.blogspot.com
Isi Iklan: Ruang Tambahan Untuk Beriklan Secara Percuma,Mudah dan Tidak Perlu Mendaftar! Sama Seperti Blog Iklan Percuma Sahabat saya Ini..:)Cuma Isi Borang Iklan Sahaja...Terima Kasih..
Daripada:
Roslan
Admin http://iklanpercuma-iklanfree.blogspot.com
--
Visitor Ip: 202.160.42.76

Sunday, November 15, 2009

BISNES JUS MANGGIS SHAMELIN...

Nama: umie
Email: umiealisya08@yahoo.com
Tajuk Iklan: BISNES JUS MANGGIS SHAMELIN...
URL Address: http://www.shamelin4u.com
Isi Iklan: Jus Manggis Shamelin...produk bumiputera 100% halal...bisnes boleh secara online krn setiap ahli akan dapat website promosi secara percuma seperti ini http://www.shamelin4u.com

Pengedar seluruh Malaysia sangat2 diperlukan !!!...lelaki perempuan semua dipelawa...Produk masih baru....peluang menjadi pioneer sangat besar....jangan lepaskan peluang ini...anda bakal menjadi pioneer/leader....

Berminat hubungi saya (umie 0138945171)atau layari :

http://www.shamelin4u.com
--
Visitor Ip: 203.82.92.120

Mybiosite - Terbukti Berkesan

Nama: perfectlife
Email: perfectlife2u@ymail.com
Tajuk Iklan: Mybiosite - Terbukti Berkesan
URL Address: http://www.mybiosite.com/?id=perfectlife
Isi Iklan: Mybiosite - Terbukti mampu mjana pendapatan. Asalkan rajin mpromosi link affiliate yg diberikan. Produk.. ebook2 bkualiti bkaitan pniagaan internet & komputer.
--
Visitor Ip: 203.82.79.108

Saturday, November 14, 2009

Hello kawan, aku ada jumpa laman web baik punya. Fuyyo rugi kalau kau tak tengok. Cuba kau buka

Nama: Koleksibaikpunya
Email: Koleksibaikpunya@rocketmail.com
Tajuk Iklan: Hello kawan, aku ada jumpa laman web baik punya. Fuyyo rugi kalau kau tak tengok. Cuba kau buka
URL Address: http://www.jushebat.com/paknalbudu
Isi Iklan: Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Tahukah anda di Peru terdapat sejenis herba yang digunakan sejak berzaman
oleh kaum lelaki di Peru untuk meningkatkan tenaga, keinginan nafsu
syahwat dan memulihkan kemandulan

Rahsia tersebut, jika diketahui anda, mampu membolehkan anda mendapatkan
hubungan seks yang hebat, hidup muda, dan memberi badan anda nutrien
yang diperlukan !

Apa yang anda dapat bukanlah calang-calang. Orang muda menyatakan batang
mereka tidak dapat turun apabila saja disentuh. Orang tua pula menyatakan
diri mereka terasa muda semula.

Apakah rahsia tersebut? Sebenarnya, saya ragu-ragu untuk memberitahu anda.
Rahsia ini mampu mengubah kualiti hidup sesiapa sahaja yang mengetahuinya !

Ah! Pedulikan! Saya nak beritahu juga. Rahsia ini terlalu hebat untuk tidak
dikongsi. Untuk mengetahui rahsia tersebut sila layari laman web di bawah:

http://www.jushebat.com/paknalbudu
--
Visitor Ip: 115.164.240.171

SHAMELIN PROFIT>>PRODUK POWER

Nama: khalid
Email: lid_9483@yahoo.com
Tajuk Iklan: SHAMELIN PROFIT>>PRODUK POWER
URL Address: http://www.shamelinprofit.com/myshamelin
Isi Iklan: Assalamualaikum dan Salam Sejahtera;

Produk dan Peluang HEBAT yang di cari-cari oleh SEMUA orang!


Untuk maklumat lanjut;

http://www.ShamelinProfit.com/myshamelin
http://www.ShamelinProfit.com/myshamelin
http://www.ShamelinProfit.com/myshamelin

Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk HEBAT ini, juga produk-produk lain sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.


Terima kasih
---
KHALID AHMAD
Layari http://www.ShamelinProfit.com/myshamelin
--
Visitor Ip: 118.101.153.101

IKLAN 1 MINIT - CEPAT, 100% PERCUMA, BERKESAN

Nama: iklan1minit
Email: iklan1minit@ymail.com
Tajuk Iklan: IKLAN 1 MINIT - CEPAT, 100% PERCUMA, BERKESAN
URL Address: http://iklan1minit.blogspot.com/
Isi Iklan: Ruang iklan 100% Percuma. Isi borang dan post.. 1 minit pun dah siap. Malah, apa jua produk affiliate anda.. bpeluang djadikan banner di website ini. Admin & pelawat.. bpotensi utk mjadi network dbwh jaringan tuan. Cepat! Jgn lepaskan peluang ini.
--
Visitor Ip: 203.82.79.110

Bioasli Betul-Betul Power!!!

Nama: Bioasli Betul-Betul Power!!!
Email: desaku_bioasli@live.com
Tajuk Iklan: Bioasli Betul-Betul Power!!!
URL Address: http://www.bio-asli.com/daftar.asp?id=mozaf
Isi Iklan: -->komisyen RM25-RM30 Setiap direct sponsor!!!
-->Plan 5x10 spillover!!!
-->sistem kompress bulanan!!!
-->moneypool mingguan!!!
-->Hadiah Percuma!!!
-->Cabutan Bertuah Percuma!!!
--
Visitor Ip: 124.13.108.54

wangibunian

Nama: norsimah Hj zainal
Email: jutarggt@yahoo.com
Tajuk Iklan: wangibunian
URL Address: www.ALLSTARPerfumes/kotabunian
Isi Iklan: Baru lancar,jangan tunggu.......
--
Visitor Ip: 203.82.91.102

LAMAN IKLAN MURAH UNTUK ANDA

Nama: mohd
Email: iklan.worldwide@gmail.com
Tajuk Iklan: LAMAN IKLAN MURAH UNTUK ANDA
URL Address: http://www.laman-iklan.co.cc/
Isi Iklan: salam sejahtera.


adakah anda mengalami situasi seperti berikut........


anda runsing!!! perniagaan tidak maju!!! pelanggan kurang???

pening kepala karena perniagaan tak berapa bagus??? nak buat

promosi??? kos promosi mahal???


Berita baik untuk anda !!!.


kami menawarkan kepada anda ruang iklan murah untuk disewa !!!

layari laman iklan kami (http://www.laman-iklan.co.cc/) untuk

mengetahui lebih lanjut.
--
Visitor Ip: 203.82.92.126

BIOASLI - HOT PRODUCTS

Nama: Mishal Abdul
Email: mishalabdul@gmail.com
Tajuk Iklan: BIOASLI - HOT PRODUCTS
URL Address: www.bio-asli.com/daftar.asp?id=mishal
Isi Iklan: Business : Online Trading & Affiliate
Orientation : You Promote - We Serve - Profit Sharing
Objective : \" 0 \" Stress & Freedom
Vision : Together Be Silent Millionaire

Pendaftaran sebagai ahli PERCUMA untuk seumur hidup
--
Visitor Ip: 219.95.147.114

....Aikk...? laki ke Pompuan..?

Nama: Emylin Kamruzzaman
Email: shedycomes7378@yahoo.com
Tajuk Iklan: ....Aikk...? laki ke Pompuan..?
URL Address: www.graduanmilysa.com
Isi Iklan: Student kolej / universiti yang sedang menuntut. Anda digalakkan menghubungi admin www.graduanmilysa.com.
Apalagi..kita jumpa minggu ke-1, Disember, 2009. Apalagi, layari sekarang..!
--
Visitor Ip: 203.82.92.119

Busana Muslimah Dgn Harga Runtuh..

Nama: cikmelur
Email: cutie_snowy19@yahoo.com
Tajuk Iklan: Busana Muslimah Dgn Harga Runtuh..
URL Address: http://www.meluron9kiosk.blogspot.com/
Isi Iklan: Dapatkn koleksi terkini busana dan pakaian muslimah dgn harga runtuh..harga adek bradek..
juga terdpt barngan bundle yg berjenama lg murah..PILIHAN DI HUJUNH JARI ANDA...
--
Visitor Ip: 121.121.192.194

Busana Harga Runtuh..moh singgah

Nama: cikmelur
Email: cutie_snowy19@yahoo.com
Tajuk Iklan: Busana Harga Runtuh..moh singgah
URL Address: http://www.meluron9kiosk.blogspot.com/
Isi Iklan: Dapatkn koleksi terkini busana dan pakaian muslimah dgn harga runtuh..harga adek bradek..
juga terdpt barngan bundle yg berjenama lg murah..PILIHAN DI HUJUNH JARI ANDA...
--
Visitor Ip: 121.121.192.194

Pengasih & Pemanis Utk Cinta Kasih Sayang..

Nama: cinta
Email: cinta@yahoo.com
Tajuk Iklan: Pengasih & Pemanis Utk Cinta Kasih Sayang..
URL Address: http://19seniwira.blogspot.com
Isi Iklan: Ingin disayangi? Dikasihi, dihormati dan dicintai? Dptkan ebook Pengasih & Pemanis sekarang !!
--
Visitor Ip: 203.82.92.143

Friday, November 13, 2009

Ebook Panduan Bina Badan Utk Lelaki Yg Ingin Kelihatan MANCHO Sahaja !!

Nama: binabadan
Email: binabadan@yahoo.com
Tajuk Iklan: Ebook Panduan Bina Badan Utk Lelaki Yg Ingin Kelihatan MANCHO Sahaja !!
URL Address: http://www.seniwira.com/binabadan.html
Isi Iklan: Nak buat badan ketul2 cam Sajali Samad Mr. Universe?? Dptkan ebook lengkap panduan bina badan di sini !! Mancho beb..
--
Visitor Ip: 203.82.79.110

BONUS PAYOUT 100%

Nama: Mustapah Maerat
Email: mus0015@yahoo.com
Tajuk Iklan: BONUS PAYOUT 100%
URL Address: www.primedollar.net/mustapah
Isi Iklan: PROGRAM MENJANA INCOME YANG BARU DILANCAR
AMAT MUDAH DAN RINGKAS. MODAL RM100 PENDAPATAN INFINITI!!!.JIKA ANDA MENAJA A, ANDA DAPAT RM50 DAN MENAJA B,ANDA DAPAT RM50. APABILA ANDA MENAJA C,D,E,F,.....SETERUSNYA ANDA DAPAT RM100 SEORANG. DAN APABILA C,D,E,...MENAJA ANDA DAPAT RM25 SEORANG SETERUS KE BAWAH. RUMUSANNYA DIRECT DOWNLINE DAPAT RM100 DAN YANG BUKAN DIRECT SENTIASA DAPAT RM25.KURANG RISIKO KERUGIAN MALAH DAPAT TAJA A DAN B SAJA -DAH BALIK MODAL.
--
Visitor Ip: 203.82.92.157

BARANG BAEK

Nama: syukhunter
Email: syukhunter@yahoo.com
Tajuk Iklan: BARANG BAEK
URL Address: http://www.dapatwang.com/?id=exora16
Isi Iklan: Tahniah! Anda telah menjumpai program menjana Wang melalui internet TERHEBAT
pada masa ini. Bukankah program sebegini yang anda cari selama ini?
Tambah Pendapatan Hanya Bekerja Dari Rumah!!!
Dapat Wang hanya dengan KLIK!

Program yang sedang mendapat sambutan hangat.
Pendaftaran keahlian sehingga 100 orang setiap hari!
--
Visitor Ip: 60.51.98.53

Dptkan Ebook Seni Beladiri Yg Lengkap Di Sini !!

Nama: pendekar
Email: pendekar@gmail.com
Tajuk Iklan: Dptkan Ebook Seni Beladiri Yg Lengkap Di Sini !!
URL Address: http://19seniwira.blogspot.com
Isi Iklan: Miliki Ebook Seni Beladiri Yang Lengkap Dan Detail Di Sini.. Penulisan Yang Berterus-Terang Tanpa Melindungi 1 Pun Maklumat Yang Ahli2 Beladiri Perlu Ketahui. Penulisan Yang Tiada Berahsia..
--
Visitor Ip: 203.82.92.137

Thursday, November 12, 2009

CD ALQURAN JUZUK 30

Nama: MUSTAPAH BIN MAERAT
Email: mus0015@yahoo.com
Tajuk Iklan: CD ALQURAN JUZUK 30
URL Address: www.surerich.net/firdausi
Isi Iklan: SAMBIL BERAMAL DAN MENJANA PENDAPATAN.MODAL RM30 DAN MENJADI RESELLER. PRODUK CD AKAN DIHANTAR TERUS KE RUMAH ANDA. PERLUKAN 3 ORG SAJA DAN ADA SPILLOVER DRP UPLINE ANDA.
BISNES YANG AMAT MUDAH ,LAMAN EMEL DAN PROMOSI TELAH DISIAPKAN ANDA HANYA PERLU MENGISIKAN SAJA
BOLEH DAPAT E-BOOK PERCUMA!!!!!
--
Visitor Ip: 203.82.92.107

MASAALAH OBESITI

Nama: Mustapah Maerat
Email: mus0015@yahoo.com
Tajuk Iklan: MASAALAH OBESITI
URL Address: http://www.dietmate.biz/
Isi Iklan: PRODUK TERHEBAT UNTUK MASAALAH OBESITI.
JUSMATE5 DAN LAIN-LAIN. PENGEDAR DIPERLUKAN.
TIADA PENDAFTARAN. BELI PRODUK OTOMATIK JADI AHLI. PRODUK YANG DIRUMUSKAN OLEH PAKAR PERUBATAN TEMPATAN.HUBUNGI 0196578003 MELAKA SAJA
(MUS) JADI AHLI DPT SEBOTOL KORDIAL KURMA PERCUMA SEMENTARA STOK MASIH ADA!!!!
--
Visitor Ip: 203.82.92.107

Mybiosite - Kaedah Terbaru Jana RM$$++

Nama: perfectlife
Email: perfectlife2u@ymail.com
Tajuk Iklan: Mybiosite - Kaedah Terbaru Jana RM$$++
URL Address: http://www.mybiosite.com/?id=perfectlife
Isi Iklan: Mybiosite - Cara terkini menjana pendapatan di internet. Mudah! Hanya RM10 sahaja sebagai modal. Komisyen akan dibyr dlm masa 1 jam sahaja slps kemasukan ahli affiliate baru. Produk: ebook pelbagai tajuk bkaitan dgn internet dan komputer. Cubalah!
--
Visitor Ip: 203.82.79.109

mahu duit lebih

Nama: yani
Email: alyaziq@gmail.com
Tajuk Iklan: mahu duit lebih
URL Address: http://janaduit.com/?ref=256
Isi Iklan: salam dan selamat sejahtera....

jom sertai saya di http://janaduit.com/?ref=256 dengan hanya bermodalkan rm 10.
Bisnes ini baru, mudah, praktikal, modal kecil (RM10), tiada risiko, dan pulangan yang besar.
untuk mengetahui sistem/bines ini dengan lebih lanjut sila click pada laman web di atas...anda mampu menjan pendapatan lebih dengan janaduit...
--
Visitor Ip: 202.171.42.3

http://www.mybiosite.com/?id=nora

Nama: Nora
Email: aein76@yahoo.com
Tajuk Iklan: http://www.mybiosite.com/?id=nora
URL Address: Bisnes ini baru, mudah, praktikal
Isi Iklan: Salam Sejahtera,

Sahabat sekelian, maafkan saya atas kedatangan email ini.

Sila abaikan & delete dari inbox anda sekiranya anda tidak berminat untuk mengetahui lebih lanjut.

Bisnes ini baru, mudah, praktikal, modal kecil (RM10), tiada risiko, dan pulangan yang besar.

ANDA BERPOTENSI UNTUK MENJANA PENDAPATAN 5-6 ANGKA DGN HANYA BERMODALKAN RM10 SAHAJA!


DENGAN HANYA BERMODALKAN RM10, ANDA BOLEH MEMILIKI KOLEKSI EBOOK / KLIP VIDEO / SOFTWARE YANG TAK TERNILAI HARGANYA! SILA LIHAT SENARAI DI BAWAH SEBAHAGIAN DARIPADA KOLEKSI EBOOK TERSEBUT.


Mybiosite Network merupakan salah satu Networking terkini untuk menjana pendapatan anda setiap hari. Dengan program ini, terbukalah satu peluang untuk anda memperolehi pendapatan di atas promosi dan jualan anda.


Sila ke link ini http://www.mybiosite.com/?id=nora untuk menyertainya sekarang!

Berikut adalah senarai sebahagian dari koleksi ebook yang akan anda perolehi dengan hanya RM10!


KOLEKSI EBOOK / KLIP VIDEO / SOFTWARE DARI ADMIN MYBIOSITE NETWORK:


1. PC REPAIR
2. FOREX SECRET CODE
3. ADVANCED WORDPRESS TRAINING VIDEO
4. GRAPHICS PACKAGE
5. PISRESIZER
6. HTML COLOR PICKER
7. SALES LETTER FOR NEWBIES
8. HOW I MADE 5,000 WITH MYSPACE & EBAY
9. FORUM MARKETING
10. GRAPHIC DESIGN
11. INTERNET MARKETING DATABASE SOFTWARE
12. THE INTERNET SUPERPACK
13. FOREX
14. STOCK TRADING
15. REAL ESTATE INVESTMENT
16. EBOOK BUILDER
17. MARKETING GRAPHICS PACK
18. GUIDE TO CREATING WEBSITE
19. DAN BANYAK LAGI EBOOK BERKAITAN INTERNET MARKETING, FINANCE DLL....


Team kami juga akan mempromosi program ini secara berterusan setiap hari sehingga anda juga akan mendapat limpahan downline secara automatik, insyaAllah. Hanya daftar di http://www.mybiosite.com/?id=nora dan aktifkan akaun anda.


JANGAN TUNGGU LAGI! ANDA TIDAK AKAN DAPAT KOLEKSI EBOOK SEPERTI DI ATAS DI MANA-MANA DENGAN HANYA BERMODALKAN RM10 SAHAJA!

DI SAMPING ITU, ANDA JUGA BERPELUANG UNTUK MENJANA PENDAPATAN SEHINGGA 5-6 ANGKA DENGAN BERKONGSI PELUANG INI DENGAN RAKAN-RAKAN ANDA! SILA KLIK http://www.mybiosite.com/?id=nora

ANDA YANG MENENTUKANNYA.

Sekian Terima Kasih
--
Visitor Ip: 124.82.92.183

Koleksi Seni Wirawan

Nama: seniwira
Email: seniwira@gmail.com
Tajuk Iklan: Koleksi Seni Wirawan
URL Address: http://19seniwira.blogspot.com
Isi Iklan: Meliputi pelbagai tajuk yg sukar ditemui dan jarang didengar.
--
Visitor Ip: 203.82.92.119

Wednesday, November 11, 2009

http://ruang-iklan-free.blogspot.com/

Nama: .::Ruang Iklan Free::.
Email: ruangiklanfree@gmail.com
Tajuk Iklan: http://ruang-iklan-free.blogspot.com/
URL Address: .::Ruang Iklan Free::.
Isi Iklan: Hantar Iklan PercumaIklan Percuma OnlineIklan Malaysia PercumaRuang Iklan InternetIklan Percuma InternetRuang Iklan FreeRuang Iklan PercumaIklan Malaysia OnlineRuang Iklan PanasRuang Iklan HotIklan PercumaIklan FreeIklan GratisIklan OnlineIklan Internet
--
Visitor Ip: 118.100.187.120

sms bulk..lg murah

Nama: Mazni
Email: ayurabakery@yahoo.com
Tajuk Iklan: sms bulk..lg murah
URL Address: http://www.hyprobulksms2u.com/ayura
Isi Iklan: Kenapa HyproBulkSMS ? Apa yang best nyer ?


Modal pembelian sistem HyproBulkSMS ialah serendah RM250 sekali seumur hidup
Dengan modal tersebut, anda mendapat sistem SMS blasting dan andalah RESELLER bagi Syarikat
Sistem website yang mantap dan berkesan
Tidak perlu menjual produk
Disertakan sistem web randomizer yang canggih
Komisen 100% pertama di Malaysia
Tiada syarat pairing. Tiada Pangkat. Tiada Had Masa
Bimbingan di sediakan untuk kejayaan.
Ada pejabat dan sah dari segi undang-undang (KPDNKK & Bank Negara Malaysia)
Pembayaran bonus secara mingguan melalui cek atau bank in!

detail:
AYURA
0169504232
--
Visitor Ip: 218.111.29.101

sms bulk..lg murah

Nama: Mazni
Email: ayurabakery@yahoo.com
Tajuk Iklan: sms bulk..lg murah
URL Address: http://www.hyprobulksms2u.com/ayura
Isi Iklan: Kenapa HyproBulkSMS ? Apa yang best nyer ?


Modal pembelian sistem HyproBulkSMS ialah serendah RM250 sekali seumur hidup
Dengan modal tersebut, anda mendapat sistem SMS blasting dan andalah RESELLER bagi Syarikat
Sistem website yang mantap dan berkesan
Tidak perlu menjual produk
Disertakan sistem web randomizer yang canggih
Komisen 100% pertama di Malaysia
Tiada syarat pairing. Tiada Pangkat. Tiada Had Masa
Bimbingan di sediakan untuk kejayaan.
Ada pejabat dan sah dari segi undang-undang (KPDNKK & Bank Negara Malaysia)
Pembayaran bonus secara mingguan melalui cek atau bank in!

detail:
AYURA
0169504232
--
Visitor Ip: 218.111.29.101

Pendekar Ilmu Batin

Nama: seniwira
Email: seniwira@gmail.com
Tajuk Iklan: Pendekar Ilmu Batin
URL Address: http://19seniwira.blogspot.com
Isi Iklan: Setiap pengamal seni beladiri patut memiliki 19 ebook yg sukar ditemui ini.
--
Visitor Ip: 203.82.79.108

Tuesday, November 10, 2009

Minyak Herba Morhabshi (serbaguna)

Nama: Morhabshi
Email: morhabshi@gmail.com
Tajuk Iklan: Minyak Herba Morhabshi (serbaguna)
URL Address: http://www.morhabshi.com
Isi Iklan: Khasiat Minyak Herba Serbaguna Morhabshi memang unik...

histeria
dirasuk syaitan
sihir (buatan orang)
santau bayi diganggu
bayi kembung
sawan tangis
pusat bayi (agar mudah tanggal)
batuk lelah/asma
sakit gigi
senak
cirit birit
kanser
kayap
kurap
gatal-gatal (termasuk celah jari kaki & pangkal paha)
jerawat batu (termasuk bisul kecil pada muka, kepala, tubuh)
kudis bisul
melecur terkena api atau air/minyak panas
gigitan serangga & binatang bisa

dan sebagainya... (lihat testimonial para pelanggan kami)

Minyak Herba Morhabshi adalah Minyak Serbaguna
dapatkan sekarang...
--
Visitor Ip: 60.53.17.138

KULIT CANTIK DLM MASA 3 MIN

Nama: Amoorea
Email: pokoksena85@yahoo.com
Tajuk Iklan: KULIT CANTIK DLM MASA 3 MIN
URL Address: http://mazlina85.blogspot.com/2009/10/fungsi-amoorea-bar.html
Isi Iklan: INGIN KULIT CANTIK? BUKAN MIMPI TETAPI KENYATAAN!!! X PERLU BOTOX,COLAGEN & LASER. HANYA 3 MINIT DGN GUNA AMOOREA!! KESAN YG SUNGGUH MENAKJUBKAN! ! CARA MUDAH! JIMAT MASA! JIMAT WANG! SANGAT BERKESAN
detail psl produk leh sms 0129519818
--
Visitor Ip: 218.111.29.101

Tudung Termurah

Nama: mas
Email: zamnira_col@hotmail.com
Tajuk Iklan: Tudung Termurah
URL Address: www.zamniracollection.com
Isi Iklan: Menjual Secara borong dan runcit layari web untuk lebih piliha.
--
Visitor Ip: 121.121.98.152

iklanfree lefora dot com | portal iklan percuma online

Nama: iklanfree lefora dot com portal iklan percuma online
Email: Admin@iklanfree.lefora.com
Tajuk Iklan: iklanfree lefora dot com portal iklan percuma online
URL Address: http://iklanfree.lefora.com/
Isi Iklan: iklanfree lefora dot com portal iklan percuma online
letak iklan percuma di sini tanpa sebarang caj dikenakan.. 100% percuma untuk anda..
iklan, percuma, iklan percuma, iklan percuma malaysia, iklan percuma brunei, iklan gratis, indonesia, singapore, cari kerja, jawatan kosong, untuk disewa, untuk dijual, iklan percuma, iklan, iklan free, iklan hot, iklaneka, iklan panas, banner murah, percuma, iklan internet, iklan online, free, internet, online, affiliate, duit, internet, kerja, kosong, Extract, Freeze, Dried, Water, Soluble, Ekstrak, akar, semula jadi, larut, tenaga, malaria, hiv, melayu, malaysia, misai, kucing, kuching, teh, misai kucing, mocchaccino, Kencing, manis, Kencing manis, kotor, arteriosklerosis, toksid, darah, kelesterol, alergi, anti, ghout, batu karang, karang, diabetes, arteriosklerosis, organik, iklanpercuma4all.blogspot.com, iklan percuma free, iklan perniagaan percuma, letak iklan percuma malaysia, iklan buat bisnes percuma, iklan jual tanah percuma, iklan percuma dilaman web, iklan percuma hartanah, iklan percuma hartanah dimalaysia, iklan percuma malaysia, percuma iklan jual tanah, iklan tanah percuma singapura, blog iklan ,iklan blog, iklan makanan, iklan baris, iklan johor, iklan dan promosi, forum iklan, iklan terbaru, iklan malaysia, iklan perniagaan internet, pasang iklan, iklan kerja, iklan kerja kosong, pasang iklan jual beli, iklan buat bisnes internet, iklan berbudi bahasa, iklan elektronik, iklan jawatan kosong kerajaan, iklan online gratis, free iklan malaysia, free iklan, free iklan bisnes, free iklan perniagaan,
--
Visitor Ip: 124.82.109.178

Monday, November 9, 2009

SENJATA FOREX -> (PERINTISFOREX E-BOOK + 6 INDIKATOR PERINTISFOREX)

Nama: Syahirul Nizzam Bin Haron
Email: elxtrx@yahoo.com
Tajuk Iklan: SENJATA FOREX -> (PERINTISFOREX E-BOOK + 6 INDIKATOR PERINTISFOREX)
URL Address: http://www.screenshots.cc/view_image/db44b1744/compact and simple.GIF
Isi Iklan: MEMPERKENALKAN E-book forex dalam BM - menceritakan perihal forex dari A ke Z - bagaimana trading forex - bagaimana membuka akaun free - bagaimana cara nak trading - 4 teknik trading- teknik dan tektik trading- sesuai untuk traders baru - ALL IN 1.
Indikator terkini forex yang menguntungkan - indikator mudah bila biru-beli, bila merah jual:-

Harga kesemuanya HANYA RM50!!!

Step Pembelian:
1. Tel/SMS saya (Syah) = 019-7398376
2. No Akaun Maybank = 151052065083
3. Nama = Syahirul Nizzam Bin Haron
4. email = elxtrx@yahoo.com
5. Sila letakkan email saya pada 3rd Party Transfer supaya senang saya rujuk.
6. Kemudian sila email kembali dengan \\\"copy/paste\\\" maklumat/slip pembayaran.
7. Tel/SMS saya kalau dah bank in

Saya akan hantar secepat yang mungkin melalui email anda!!!

Pakej pembelian:
1. e-book Perintisforex
2. 6 indikator (.mq4) + 1 template (.tpl)
--
Visitor Ip: 203.82.79.109

AHLI/DEALER DIPERLUKAN

Nama: WELINA
Email: qisqas@gmail.com
Tajuk Iklan: AHLI/DEALER DIPERLUKAN
URL Address: http://www.herbjus.blogspot.com
Isi Iklan: SALAM..
PRODUK HERBA PRIMA TERBUKTI BERKESAN..
HUBUNGI SAYA 0193986800 ( KAK INA)
--
Visitor Ip: 203.82.66.200

JOM KURUS SAMBIL TAMBAH PENDAPATAN

Nama: WELINA
Email: qisqas@gmail.com
Tajuk Iklan: JOM KURUS SAMBIL TAMBAH PENDAPATAN
URL Address: http://www.herbjus.blogspot.com/
Isi Iklan: ANDA INGIN KURUS & LANGSING..!!! DAPATKAN JUSMATE5 ..MUDAH..SELAMAT.. BERKESAN.. TANPA KEGEMUKAN SEMULA.. HUBUNGI SAYA CALL/SMS/SECARA ONLINE http://www.herbjus.blogspot.com/
SAYA SEDIA MEMBANTU (0193986800)
--
Visitor Ip: 203.82.66.200

PERKHIDMATAN SMS semurah RM0.18/sms

Nama: kudin
Email: kudin41@gmail.com
Tajuk Iklan: PERKHIDMATAN SMS semurah RM0.18/sms
URL Address: http://smsblasting.webs.com/
Isi Iklan: PROMOSIkan IKLAN anda TERUS Ke Telefon Bimbit Pelanggan Anda Serendah 18sen/sms. XPERCAYA Layari http://smsblasting.webs.com/
--
Visitor Ip: 124.13.84.243

BISNES ONLINE MUDAH $USD

Nama: emyadz
Email: emyadz@gmail.com
Tajuk Iklan: BISNES ONLINE MUDAH $USD
URL Address: http://www.vemmabuilder.com/712552105
Isi Iklan: SELAMAT DATANG KE DUNIA VEMMA.. Ini adalah peluang emas utk anda menjana kewangan seharian tanpa perlu mencari orang seperti bisnes2 MLM yg lain. Modal hanya sekali tapi pendapatan hari2. Sangat mudah hanya perlu di depan PC ANDA SHJ!!!.sebarang pertanyaan sila hubungi sy di emyadz@gmail.com.
--
Visitor Ip: 192.168.20.69, 10.10.1.253

Dapat duit sambil tidur

Nama: Siti Amira
Email: ct.meera@gmail.com
Tajuk Iklan: Dapat duit sambil tidur
URL Address: http://tinyurl.com/barangbaek
Isi Iklan: Jangan buang masa lagi!!
http://tinyurl.com/barangbaek

Bosan dengan program buat duit online yang perlu modal besar??
Tak dapat join because xde paypal account??
Tak de masa yang cukup untuk buat online business??

Sekarang anda telah temui program buat duit online yang anda cari2 selama ini!!
Saya ada cara mudah nak kongsi dengan kawan2 semua.

-Pengalaman tidak diperlukan
-Jaminan pendapatan hanya dengan klik!
-laporan pendapatan dan statistik yang terperinci
-Terbukti berkesan dan mudah
-Peluang jana wang tanpa had
-tak perlu account paypal (Duit terus masuk dalam bank account anda!!)
-SENANG SANGAT!!

Apa tunggu lagi?? jangan tunggu sampai esok. Inilah program yang anda cari2!
Klik http://tinyurl.com/barangbaek untuk sertai program ini. Daftar sekarang!!
Ramai yang sudah berjaya
--
Visitor Ip: 203.135.190.6

Dapat wang hanya dengan klik sahaja....

Nama: manisah selamat
Email: anis_erul@yahoo.com.my
Tajuk Iklan: Dapat wang hanya dengan klik sahaja....
URL Address: http://www.dapatwang.com/?id=anis
Isi Iklan: Dapatkan wang mudah hanya dengan klik sahaja....Anda takkan percaya kalau anda tidak mencubanya...Apalagi! Mulalah sekarang.
--
Visitor Ip: 121.121.46.123

Sunday, November 8, 2009

baju kurung siap - viscose, jacquard

Nama: noor rumaizah binti muhammed
Email: brat2104@yahoo.com
Tajuk Iklan: baju kurung siap - viscose, jacquard
URL Address: http://cheapbranded.blogspot.com
Isi Iklan: kami menjual baju kurung siap. stok di update setiap 1-2 minggu. corak terkini!

produk2 lain akan menyusul lagi
--
Visitor Ip: 115.132.33.151

ONE DROP PERFUMES

Nama: SHAFIE
Email: pieieee@yahoo.com.my
Tajuk Iklan: ONE DROP PERFUMES
URL Address: http://sha-onedropperfume.blogspot.com
Isi Iklan: \"PROMOSI HEBAT ONE DROP PERFUME..JOM TGK2..PASTI TETARIK JOM TGK2!!!
--
Visitor Ip: 118.101.14.37

JOM BERNIAGA SAMBIL BERAMAL.

Nama: Erry JB.
Email: mail2surau@ymail.com
Tajuk Iklan: JOM BERNIAGA SAMBIL BERAMAL.
URL Address: http://tinyurl.com/danasurau
Isi Iklan: SALAM SEJAHTERA DAN SALAM KEJAYAAN BUAT SEMUA.

Saya ingin berkongsi satu peluang yang baru saya sertai bersama anda. Mungkin peluang perniagaan ini juga sesuai untuk anda sertai bersama keluarga, saudara, jiran, sahabat dan taulan atau sesiapa sahaja.

Perniagaan ini begitu MUDAH, PRAKTIKEL dan boleh di lakukan secara on-line atau off-line. Produk yang di niagakan ialah dalam bentuk ebook. Anda juga boleh salinkan ebook tersebut dalam bentuk CD untuk di jadikan sebagai produk fizikal.Terpulang kepada keselesaan anda tapi saya melakukan kedua-duanya sekali.(CD dijual dengan harga berasingan).

Selain dari MODAL YANG RENDAH, TIADA RISIKO, MENDAPAT KOMISYEN SETIAP 1 JAM SEKALI (6 pagi hingga 12 malam), BOLEH MEMBANTU SAHABAT YANG LAIN (Modal kecil, sesiapa pun boleh, termasuklah budak sekolah), MENDAPAT ILMU (dari ebook) anda juga tidak secara langsung sebenarnya akan MENYUMBANG KEPADA SURAU di tempat saya, sebagai amal jariah anda (Jika perlu, anda juga boleh melakukan perkara yang serupa)..Sumbangan anda & setiap jualan dari ahli baru tersebut akan dimasukkan ke akaun surau secara automatik dalam masa 1 JAM dari pendaftaran.

Untuk pengetahuan, kami sebenarnya sedang di dalam usaha mengumpulkan DANA UNTUK MEMBINA SURAU BARU. Perniagaan ini adalah salah satu dari usaha yang kami jalankan. Untuk makluman lanjut tentang surau kami, sila layari> http://suraubukitjaya.blogspot.com

Kami tidak memaksa atau meraih simpati tapi hanya sekadar berkongsi peluang yang ada. KERJASAMA ANDA MENJALINKAN HUBUNGAN PERNIAGAAN (SAMBIL BERAMAL) BERSAMA KAMI, TERLEBIH DAHULU KAMI UCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH JUA.

Saya doakan semoga anda semua gembira dan berjaya dalam setiap apa yang anda laksanakan.
Jom, berniaga sambil beramal..
Mudah-mudahan bersama mendapat berkat..Insya Allah.

Terima kasih.
Erry (019-745.2008)
--
Visitor Ip: 203.82.66.200

Pusat Jualan ebook Malaysia

Nama: ebook-1malaysia
Email: syams72@yahoo.com
Tajuk Iklan: Pusat Jualan ebook Malaysia
URL Address: http://ebook-1malaysia.blogspot.com/
Isi Iklan: Pusat Jualan eBook-eBook Yang Ditulis Oleh Penulis-penulis eBook Malaysia. Dapatkan Juga eBook-eBook Yang Diberikan Secara Percuma Khusus Untuk Anda.
--
Visitor Ip: 60.52.16.118

Pendekar Ilmu Batin

Nama: pendekar
Email: pendekar@gmail.com
Tajuk Iklan: Pendekar Ilmu Batin
URL Address:http://19seniwira.blogspot.com 
Isi Iklan: Setiap pengamal seni beladiri patut memiliki 19 tajuk ebook yg sukar ditemui ini..
--
Visitor Ip: 203.82.92.129

Saturday, November 7, 2009

.::|Iklan Percuma Anda|::.

Nama: .::Iklan Percuma Anda::.
Email: iklanpercuma4all@gmail.com
Tajuk Iklan: .::Iklan Percuma Anda::.
URL Address: http://iklanpercuma4all.blogspot.com/
Isi Iklan: letak iklan percuma di sini tanpa sebarang caj dikenakan.. 100% percuma untuk anda.. iklan percuma iklan free iklan gratis iklan malaysia iklan online iklan internet iklan terkini iklan panas

http://iklanpercuma4all.blogspot.com/

http://iklanpercuma4all.blogspot.com/

http://iklanpercuma4all.blogspot.com/
--
Visitor Ip: 124.13.108.139

SENJATA FOREX -> (PERINTISFOREX E-BOOK + 6 INDIKATOR PERINTISFOREX)

Nama: Syahirul Nizzam Bin Haron
Email: elxtrx@yahoo.com
Tajuk Iklan: SENJATA FOREX -> (PERINTISFOREX E-BOOK + 6 INDIKATOR PERINTISFOREX)
URL Address: http://www.screenshots.cc/view_image/db44b1744/compact and simple.GIF
Isi Iklan: MEMPERKENALKAN E-book forex dalam BM - menceritakan perihal forex dari A ke Z - bagaimana trading forex - bagaimana membuka akaun free - bagaimana cara nak trading - 4 teknik trading- teknik dan tektik trading- sesuai untuk traders baru - ALL IN 1.
Indikator terkini forex yang menguntungkan - indikator mudah bila biru-beli, bila merah jual:-

Harga kesemuanya HANYA RM50!!!

Step Pembelian:
1. Tel/SMS saya (Syah) = 019-7398376
2. No Akaun Maybank = 151052065083
3. Nama = Syahirul Nizzam Bin Haron
4. email = elxtrx@yahoo.com
5. Sila letakkan email saya pada 3rd Party Transfer supaya senang saya rujuk.
6. Kemudian sila email kembali dengan \\\\\\\\\\\\\\\"copy/paste\\\\\\\\\\\\\\\" maklumat/slip pembayaran.
7. Tel/SMS saya kalau dah bank in

Saya akan hantar secepat yang mungkin melalui email anda!!!

Pakej pembelian:
1. e-book Perintisforex
2. 6 indikator (.mq4) + 1 template (.tpl)
--
Visitor Ip: 203.82.92.100

SENJATA FOREX -> (PERINTISFOREX E-BOOK + 6 INDIKATOR PERINTISFOREX)

Nama: Syahirul Nizzam Bin Haron
Email: elxtrx@yahoo.com
Tajuk Iklan: SENJATA FOREX -> (PERINTISFOREX E-BOOK + 6 INDIKATOR PERINTISFOREX)
URL Address: http://www.screenshots.cc/view_image/db44b1744/compact and simple.GIF
Isi Iklan: MEMPERKENALKAN E-book forex dalam BM - menceritakan perihal forex dari A ke Z - bagaimana trading forex - bagaimana membuka akaun free - bagaimana cara nak trading - 4 teknik trading- teknik dan tektik trading- sesuai untuk traders baru - ALL IN 1.
Indikator terkini forex yang menguntungkan - indikator mudah bila biru-beli, bila merah jual:-

Harga kesemuanya HANYA RM50!!!

Step Pembelian:
1. Tel/SMS saya (Syah) = 019-7398376
2. No Akaun Maybank = 151052065083
3. Nama = Syahirul Nizzam Bin Haron
4. email = elxtrx@yahoo.com
5. Sila letakkan email saya pada 3rd Party Transfer supaya senang saya rujuk.
6. Kemudian sila email kembali dengan \\\\\\\\\\\\\\\"copy/paste\\\\\\\\\\\\\\\" maklumat/slip pembayaran.
7. Tel/SMS saya kalau dah bank in

Saya akan hantar secepat yang mungkin melalui email anda!!!

Pakej pembelian:
1. e-book Perintisforex
2. 6 indikator (.mq4) + 1 template (.tpl)
--
Visitor Ip: 203.82.92.100

batik sutera terengganu!

Nama: aisyah
Email: azimat89@yahoo.com.my
Tajuk Iklan: batik sutera terengganu!
URL Address: http://suteracinta.blogspot.com/
Isi Iklan: jom lawati ke blog ini! kain sutera batik yg bermutu tinggi & fresh design yg masih terpelihara! knp sy kata begitu? kain sutera ini telah diambil terus dari seorang plukis batik terkenal di terengganu, En. Abdul Jalil! jom tengok2, barangan terhad, cantik, harga berpatutan! semua mampu miliki!
--
Visitor Ip: 115.132.74.24

KLIK IKLAN BERSAMA REWARD ADS

Nama: IZAN
Email: rositalyahya@yahoo.com.my
Tajuk Iklan: KLIK IKLAN BERSAMA REWARD ADS
URL Address: http://www.therewards4u.com/izan
Isi Iklan: Assalamualaikum dan selamat sejahtera

PERTAMA DI MALAYSIA..HANYA KLIK SERTA BACA DAN ANDA AKAN TERIMA BONUS SETIAP HARI SELAMA 52 MINGGU MENGIKUT PAKEJ YANG ANDA AMBIL...MUDAH BUKAN

JADI YANG TERAWAL- TEMPAH TEMPAT ANDA SEKARANG

ANDA PASTI TERUJA...

LAYARI-http://www.therewards4u.com/izan
--
Visitor Ip: 115.134.192.146

Komisyen TERPANTAS.. berasaskan NETWORKING.. Program Jana Pendapatan TERHEBAT !!

Nama: perfectlife
Email: perfectlife2u@ymail.com
Tajuk Iklan: Komisyen TERPANTAS.. berasaskan NETWORKING.. Program Jana Pendapatan TERHEBAT !!
URL Address: http://www.mybiosite.com/?id=perfectlife
Isi Iklan: Program Menambah Pendapatan Anda
LOGIK, MUDAH, PRAKTIKAL, TERPANTAS, TERHEBAT, TIADA RISIKO, MODAL KECIL, PULANGAN YANG BESAR .

PROGRAM AFFILIATE TERKINI

PEMBAYARAN KOMISEN TERPANTAS HANYA 1 JAM

Jika anda benar - benar berminat untuk menjalankan perkongsian perniagaan E-Book, inilah masanya untuk anda mengambil kesempatan dan mampu menjana kewangan anda sendiri SETIAP HARI.

Mybiosite Network merupakan salah satu Networking terkini untuk menjana pendapatan anda setiap hari. Dengan program ini, terbukalah satu peluang untuk anda memperolehi pendapatan di atas promosi dan jualan anda. Apabila anda menjual Ebook tersebut dengan harga RM10 melalui website yang diberi percuma kepada anda untuk mempromosi, wang tersebut akan diagihkan bersama kepada 9 orang iaitu RM1.00 #untuk setiap promoter#.

Jika anda memperkenalkan kepada 9 rakan dan rakan anda juga memperkenalkan 9 rakan lagi samada secara langsung atau tidak langsung, anda akan mendapat pendapatan seperti dibawah :.

Sistem web percuma

Jika Anda ingin berkongsi pendapatan bersama kami, maka Anda berhak mendapatkan website replika/URL seperti dibawah

http://www.mybiosite.com/?id=perfectlife


Automatic Direct Sponsor

Sistem inilah yang memberikan keuntungan bagi Anda tanpa henti 24 jam penuh selama-lamanya. Sistem ini disebut juga Automatic SpillOver Random Sponsor jika pembeli yang membeli melalui website tanpa adanya referensi/sponsor.Full Report System

a. Jika ada calon yang mendaftar dan membuat pembayaran, promoter akan menerima laporan melalui email.
b. Pengaktifan calon pembeli.
c. Promoter juga akan menerima laporan.

Direct Payment

Sistem pembayaran pendapatan yang digunakan dalam program ini adalah sistem pembayaran langsung dimana pembayaran ke akaun anda akan dibuat dalam masa 1 jam dari waktu pembayaran diterima. Dalam waktu yang singkat sahaja, akaun anda akan dibanjiri dengan wang dari semua pembeli baru yang melakukan pembayaran.Fair System

Siapa yang bekerja dan berusaha lebih kuat mempromosikan webnya sendiri, dia akan mendapatkan hasil lebih banyak dalam waktu yang lebih singkat, oleh sebab itu jangan ragu-ragu untuk segera berkongsi pendapatan untuk mendapat kejayaan yang akan membanjiri akaun bank anda.

Your Job

Tugas anda hanya dengan mempromosi dan memperkenalkan Website Bisnes ini kepada 9 Rakan anda atau lebih #sesiapa sahaja#,anda berpotensi mendapatkan penghasilan yang cukup lumayan – tidak termasuk dengan iklan anda yang ada di website rakan anda dan lain-lain iklan yang akan anda hasilkan.

Marketing Plan

Segala KEJUJURAN, KEIKHLASAN dan KERAJINAN anda dalam mempromosi produk e-book ini, anda akan memperolehi ganjaran yang lebih besar, bersesuaian dgn usaha yg anda curahkan, malah tidak mustahil lebih dari itu. Jika anda tidak menyertainya kerugian akan sentiasa berada di pihak anda.

\\\\\\\"Kami di Mybiosite Network juga percaya TANPA USAHA YANG GIGIH TIDAK AKAN NAMPAK HASILNYA DAN TIADA SIAPA BOLEH MEMBANTU ANDA KECUALI DIRI ANDA SENDIRI!!!.\\\\\\\".

DAFTAR SEGERA DAN ANDA BERPOTENSI MENDAPAT PENDAPATAN TERUS KE AKAUN ANDA

Jangan Tunggu Lagi ...Kejayaan Pasti Milik Anda.
--
Visitor Ip: 203.82.92.125

Friday, November 6, 2009

Koleksi Seni Wirawan

Nama: seniwira
Email: seniwira@gmail.com
Tajuk Iklan: Koleksi Seni Wirawan
URL Address: http://www.seniwira.com
Isi Iklan: Meliputi pelbagai tajuk yg sukar ditemui dan jarang didengar.
--
Visitor Ip: 203.82.79.109

Buat Duit USD Sekarang (WAJIB DOWNLOAD)

Nama: Remy
Email: globalking88@gmail.com
Tajuk Iklan: Buat Duit USD Sekarang (WAJIB DOWNLOAD)
URL Address: http://www.12monthinternetmillionaire.com/reg/5468
Isi Iklan: Salam... saya baru sahaja mendaftar Report dari
beliau adalah Internet Marketer International.
Dengan mendownload report beliau, kita mendapat USD1 perdownload, so disini saya mengajak kawan2 warga Forum Wang Cyber mendownload Report percuma ini.

Ini link nya yer.

\\\"6 Figure - 8 Figure\\\" Video:
http://www.12monthinternetmillionaire.com/reg/5468

\\\"IM-Myth\\\" Report:
http://www.12monthinternetmillionaire.com/reg/5469

Cepat kerana ia hanya berlangsung dari 5-10 Nov sahaja!!!
Thanks so much
--
Visitor Ip: 110.159.23.101

PELUANG TAMBAH PENDAPATAN

Nama: WELINA
Email: qisqas@gmail.com
Tajuk Iklan: PELUANG TAMBAH PENDAPATAN
URL Address: http://herbjus.blogspot.com
Isi Iklan: peluang menambah pendapatan di samping kesihatan anda
--
Visitor Ip: 203.82.66.197

Mencari PENDAPATAN SAMPINGAN

Nama: ray
Email: railmekota@yahoo.com
Tajuk Iklan: Mencari PENDAPATAN SAMPINGAN
URL Address: http://www.mybiosite.com/?id=aliff4
Isi Iklan: Program Mencari PENDAPATAN SAMPINGAN Anda

BUAT DUIT SELEPAS RAYA - PROGRAM PALING BARU

LOGIK, MUDAH, PRAKTIKAL, TERPANTAS, TERHEBAT, TIADA RISIKO, MODAL KECIL, PULANGAN YANG BESAR

http://www.mybiosite.com/?id=aliff4
--
Visitor Ip: 115.134.195.65

Mencari PENDAPATAN SAMPINGAN

Nama: ray
Email: railmekota@yahoo.com
Tajuk Iklan: Mencari PENDAPATAN SAMPINGAN
URL Address: http://www.mybiosite.com/?id=aliff4
Isi Iklan: LOGIK, MUDAH, PRAKTIKAL, TERPANTAS, TERHEBAT, TIADA RISIKO, MODAL KECIL, PULANGAN YANG BESAR
http://www.mybiosite.com/?id=aliff4
--
Visitor Ip: 115.134.195.65

MODAL RM5 SAJA!! PELUANG INCOME RM28,014!!

Nama: ray
Email: railmekota@yahoo.com
Tajuk Iklan: MODAL RM5 SAJA!! PELUANG INCOME RM28,014!!
URL Address: http://Kerja-Mudah.com/?ref=3295
Isi Iklan: KERJA-MUDAH.COM MENAWARKAN PELUANG BERSAMA MENJANA PENDAPATAN YANG LUMAYAN. KERJANYA SANGAT MUDAH, MODALNYA JUGA RENDAH. MARGIN KEUNTUNGANNYA AGAK TINGGI. APA YANG ANDA PERLU LAKUKAN ADALAH SERTAI PROGRAM KAMI DENGAN SEGERA. KAMI AKAN MEMBIMBING ANDA UNTUK BERJAYA!
Berminat, sila klik disini : http://Kerja-Mudah.com/?ref=3295
--
Visitor Ip: 115.134.195.65

MODAL RM5 SAJA!! PELUANG INCOME RM28,014!!

Nama: ray
Email: railmekota@yahoo.com
Tajuk Iklan: MODAL RM5 SAJA!! PELUANG INCOME RM28,014!!
URL Address: http://Kerja-Mudah.com/?ref=3295
Isi Iklan: KERJA-MUDAH.COM MENAWARKAN PELUANG BERSAMA MENJANA PENDAPATAN YANG LUMAYAN. KERJANYA SANGAT MUDAH, MODALNYA JUGA RENDAH. MARGIN KEUNTUNGANNYA AGAK TINGGI. APA YANG ANDA PERLU LAKUKAN ADALAH SERTAI PROGRAM KAMI DENGAN SEGERA. KAMI AKAN MEMBIMBING ANDA UNTUK BERJAYA!
Berminat, sila klik disini : http://Kerja-Mudah.com/?ref=3295
--
Visitor Ip: 115.134.195.65

WANG SEGERA RM1000 - 2000.00 SEMINGGU

Nama: ray
Email: railmekota@yahoo.com
Tajuk Iklan: WANG SEGERA RM1000 - 2000.00 SEMINGGU
URL Address: http://www.kristalkarisma.net/?id=aliff4
Isi Iklan: \"Siapa Lagi Mahu Memperolehi WANG SEGERA RM1000 - 2000.00 SEMINGGU - Hanya Secara Sambilan Dari Meja Makan Di Rumah TANPA Berjumpa Atau Bercakap Dengan Sesiapa!\"
Untuk maklumat lanjut tentang program ini, sila layari:


http://www.kristalkarisma.net/?id=aliff4
--
Visitor Ip: 115.134.195.65

TANPA MODAL HANYA DAFTAR AJA DAH DAPAT RM1.00

Nama: ray
Email: railmekota@yahoo.com
Tajuk Iklan: TANPA MODAL HANYA DAFTAR AJA DAH DAPAT RM1.00
URL Address: http://www.catcheye.com.my/?r=3046
Isi Iklan: TANPA MODAL HANYA DAFTAR AJA DAH DAPAT REWARD RM1.00 DAN SETERUSNYA KAN MENDAPAT LAGI DAN LAGI

LIHAT : http://www.catcheye.com.my/?r=3046
--
Visitor Ip: 115.134.195.65

PINJAM DUIT?

Nama: ray
Email: railmekota@yahoo.com
Tajuk Iklan: PINJAM DUIT?
URL Address: http://www.eloan.com.my/ikramkb
Isi Iklan: NAK BISNES TAK ADA MODAL? NAK GUNA WANG SEGERA? TAK TAHU BAGAIMANA?
Sekiranya berminat klik : http://www.eloan.com.my/ikramkb


***SEGERALAH MEMOHON SEBELUM TAWARAN BERAKHIR!!!!***
--
Visitor Ip: 115.134.195.65

PINJAM DUIT? NAK BISNES TAK ADA MODAL? NAK GUNA WANG SEGERA? TAK TAHU BAGAIMANA?

Nama: ray
Email: railmekota@yahoo.com
Tajuk Iklan: PINJAM DUIT? NAK BISNES TAK ADA MODAL? NAK GUNA WANG SEGERA? TAK TAHU BAGAIMANA?
URL Address: http://www.eloan.com.my/ikramkb
Isi Iklan: Sangat Mudah, Cepat dan Sistematik!

MASALAH KEWANGAN YANG KRITIKAL SEPERTI KONTRAK, BLACKLIST, CTOS, CCRIS DAN SEBAGAINYA BOLEH DI URUSKAN MENGIKUT

TERMA & SYARAT

Jangan Runsing Lagi…
Untuk maklumat lanjut,

Sekiranya berminat klik : http://www.eloan.com.my/ikramkb


***SEGERALAH MEMOHON SEBELUM TAWARAN BERAKHIR!!!!***
--
Visitor Ip: 115.134.195.65

Bagaimana Mendapat USD$1000

Nama: ray
Email: railmekota@yahoo.com
Tajuk Iklan: Bagaimana Mendapat USD$1000
URL Address: http://www.buatduit.com.my/ikramkb
Isi Iklan: \"Bagaimana Mendapat USD$1000 Dengan Mengunakan File Download?\"

\"Dalam beberapa minit berikutnya saya akan terangkan kepada anda cara mudah menjana pendapatan di rumah dengan hanya mengunakan file download secara percuma...

\"Di Jamin Berkesan walaupun anda tidak pakar komputer\"
Malahan anda hanya perlu lakukan 15 minit sehari sahaja!

Klik disini untuk keterangan lanjut :

http://www.buatduit.com.my/ikramkb
http://www.buatduit.com.my/ikramkb
--
Visitor Ip: 115.134.195.65

Bisnes Segera

Nama: miezie
Email: miezie555@gmail.com
Tajuk Iklan: Bisnes Segera
URL Address: http://www.miezie.net/bisnessegera
Isi Iklan: Jana wang terus ke akaun dengan bisnes segera... RM100 hingga RM500 sehari...
--
Visitor Ip: 203.82.92.170

Letak iklan percuma saja

Nama: Mazri
Email: mazriniey@gmail.com
Tajuk Iklan: Letak iklan percuma saja
URL Address: Sungai Buloh
Isi Iklan: Anda boleh letak iklan percuma di http://hotiklan.com

Jika anda mahu memiliki website iklan anda sendiri, sila SMS 012-5329588 segera.
--
Visitor Ip: 121.121.18.55

Jutawan mudah dan mewah

Nama: legendros4459
Email: legendros4459@yahoo.com
Tajuk Iklan: Jutawan mudah dan mewah
URL Address: http://www.vmabisnes.com/rosdi/
Isi Iklan: Hi !!

Pendapatan $2000-$5000!!Dibayar mingguan!!pendaftaran percuma sekarang!

Hanya untuk yang benar benar serius akan berjaya dalam perniagaan ini.top leader kita akan membantu secara peribadi untuk membuat duit kita!!
Rebut peluang sekarang..!

Layari


http://www.vemmabuilder.com/701617705
http://www.vmabisnes.com/rosdi/
Jumpa anda di Puncak!!
--
Visitor Ip: 120.141.112.62

Thursday, November 5, 2009

part/full time typist urgently needed!

Nama: MIMIE
Email: typist2010@yahoo.com
Tajuk Iklan: part/full time typist urgently needed!
URL Address: typist2010@yahoo.com
Isi Iklan: flexible time and anywhere.For info, pls send email to us typist2010@yahoo.com
--
Visitor Ip: 115.132.19.221

SENJATA FOREX -> (PERINTISFOREX E-BOOK + 6 INDIKATOR PERINTISFOREX)

Nama: syahirul nizzam
Email: elxtrx@yahoo.com
Tajuk Iklan: SENJATA FOREX -> (PERINTISFOREX E-BOOK + 6 INDIKATOR PERINTISFOREX)
URL Address: http://www.screenshots.cc/view_image/db44b1744/compact and simple.GIF
Isi Iklan: MEMPERKENALKAN E-book forex dalam BM - menceritakan perihal forex dari A ke Z - bagaimana trading forex - bagaimana membuka

akaun free - bagaimana cara nak trading - 4 teknik trading- teknik dan tektik trading- sesuai untuk traders baru - ALL IN 1.
Indikator terkini forex yang menguntungkan - indikator mudah bila biru-beli, bila merah jual:-

Harga kesemuanya HANYA RM50!!!

Step Pembelian:
1. Tel/SMS saya (Syah) = 019-7398376
2. No Akaun Maybank = 151052065083
3. Nama = Syahirul Nizzam Bin Haron
4. email = elxtrx@yahoo.com
5. Sila letakkan email saya pada 3rd Party Transfer supaya senang saya rujuk.
6. Kemudian sila email kembali dengan \"copy/paste\" maklumat/slip pembayaran.
7. Tel/SMS saya kalau dah bank in

Saya akan hantar secepat yang mungkin melalui email anda!!!

Pakej pembelian:
1. e-book Perintisforex
2. 6 indikator (.mq4) + 1 template (.tpl)
--
Visitor Ip: 203.82.92.142




WEBSITE IKLAN PERCUMA

.
.
BANNER SAHABAT